TROS presenteert artiesten Nationaal Songfestival

22/01
2010
De TROS heeft vrijdagmiddag in Theater Spant! in Bussum de deelnemende artiesten aan het Nationaal Songfestival bekendgemaakt. Vijf bekende zangers en zangeressen hebben daar ieder een nieuw talent voorgedragen voor de nationale voorronde. Albert West steunt Peggy Mays, Corry Konings is de mentor van Marlous (foto), Frans Bauer helpt Loekz, Grad Damen doet zijn best voor Vinzzent en Marianne Weber hoopt met Sieneke naar het Eurovisie Songfestival te gaan.

De vijf jonge talenten strijden op zondag 7 februari tijdens een live uitzending van het National Songfestival in Studio Baarn om de felbegeerde plek op het Eurovisie Songfestival dat in mei in Oslo wordt gehouden. De artiesten zingen elk op geheel eigen wijze het nummer `Ik ben Verliefd (Sha-la-lie)’ dat Pierre Kartner speciaal voor het Songfestival schreef.

Tijdens de uitzending beslissen een vierkoppige jury én het studiopubliek wie Nederland gaat vertegenwoordigen. De namen van de juryleden worden binnenkort bekendgemaakt. De presentatie is in handen van Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Datum: vrijdag 22 januari 2010, 16:22
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Baarn, Bussum, Noord-Holland, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry