Rik Felderhof: `NCRV intelligent genoeg om na te denken’

13/08
2009
Rik Felderhof (61) zou het merkwaardig vinden als de NCRV de stekker uit Villa Felderhof trekt. “Ik denk dat ze intelligent genoeg zijn om na te denken. Waarom zou je het meest succesvolle televisie- programma van de afgelopen jaren bij de NCRV stoppen? Als er wordt gestopt, dan stop ik“, aldus Felderhof op Radio 1. De NCRV-presentator zou het jammer vinden als hij net als Cees Grimbergen en Aart Zeeman wordt ingeruild voor een jonger presentatietalent. “Dat zou heel erg pijnlijk zijn.“

De NCRV-coryfee vindt dat juist oudere presentatoren bij de omroep te zien moeten zijn. “Ik vind dat de NCRV per definitie een vijftig plus-omroep is. Dat is ook heel erg goed, want die markt wordt alleen maar groter. Waarom moet je je alleen maar richten op jongeren? Daar zijn al omroepen genoeg voor.”

Felderhof mag op dit moment werken voor wie hij wil, omdat zijn exclusiviteitscontract met de NCRV is afgelopen. Hij weet niet zeker of een andere omroep Villa Felderhof over kan nemen. “Dan hebben we een probleem, omdat het programma is bedacht in de tijd dat ik nog in vaste dienst was. De rechten zijn wel verdeeld, maar ja. Het hangt er van af. De channel manager bestelt het en als de NCRV het niet wil uitzenden, maar MAX wel, dan is het denk ik aan de channel manager om die beslissing te nemen. Maar ik zit helemaal niet op slechte voet met de NCRV, integendeel.”

Datum: donderdag 13 augustus 2009, 10:05
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry