Albert Verlinde: `Gordon wilde mijn enige vervanger zijn’

12/01
2010
Gordon wilde zijn rol als vervanger van Albert Verlinde in het programma RTL Boulevard niet delen met collega’s als Bridget Maasland en Renate Verbaan. Dat vertelde Verlinde dinsdagochtend op Q-Music. Gordon maakte vorige week vrijdag bekend dat hij stopt met RTL Boulevard en gaf als reden dat hij niet meer over collega’s wil praten. “Gordon wilde eigenlijk de enige zijn. Dat is wat hij mij vorige week gezegd heeft“, aldus Verlinde. “Dus ik was best verbaasd toen hij dit naar buiten bracht.“

Verlinde had vorige week telefonisch contact met Gordon. “Ik had hem vorige week aan de lijn, want hij werkt aan een boekje over de liefde. En toen zei hij: `Ik wil eigenlijk gewoon vast jouw vervanger zijn’. Prima, dat snap ik als hij dat vast wil. Dus ik was best verbaasd toen hij naar buiten bracht dat hij hier niet meer wil zitten, omdat hij niet over collega’s wil praten. Had dat dan tegen me gezegd vorige week.”

De RTL Boulevard-presentator snapt niet altijd evenveel van Gordon. “Ik heb nog nooit iemand in zo’n korte tijd horen roepen dat hij eigenlijk niet in de publiciteit wil, maar dat dan wel vier keer in de publiciteit zegt“, zegt Verlinde. “Ik wil trouwens wel complimenten geven aan Wilfried de Jong gisterenavond. Dat is de eerste man die het 24 uur met Gordon heeft uitgehouden.”

Datum: dinsdag 12 januari 2010, 12:36
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry