Windows Mobile 7 al volgende maand?

11/01
2010
Volgens diverse berichten op internet zal op de Mobile World conferentie, volgende maand in Barcelona, waarschijnlijk de eerste publieke presentatie van Windows Mobile 7 te zien zijn.

Het is niet letterlijk aangekondigd, maar uit opmerkingen van verschillende Microsoft zegslieden kan worden opgemaakt dat dit staat te gebeuren. Zo zei Ballmer in zijn speech dat er spannende aankondigingen verwacht kunnen worden en dat Microsoft zijn visie over de mobiele industrie voor de toekomst kenbaar zal maken . Gevraagd naar Windows Mobile 7, was er het antwoord dat daar op de Mobile World Conferentie over gesproken zal worden.

Een demonstratie in februari zegt overigens nog niets over de werkelijke beschikbaarheid. Toch verwachten diverse analisten wel dat Windows Mobile 7 voor het einde van dit jaar zal verschijnen. Ook LG heeft als trouwe Windows Mobile partner van Microsoft al toespelingen gemaakt op het verschijnen van de eerste WiMo7-toestellen. Zeker is dat het vorig jaar geïntroduceerde Windows Mobile 6.5 het Windows Mobile platform voor SmartPones niet zal redden in de strijd met de modernere via het aanraakscherm bediende telefoons. Een kleine opleving in populariteit was er afgelopen donderdag bij de presentatie van de HTC HD2 op de CES. Volgens sommige recensenten is dit verreweg de beste Windows Mobile telefoon van dit moment.

Via: Gizmodo

Datum: maandag 11 januari 2010, 00:00
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT
Tags: Barcelona, Spanje

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry