Wilfried de Jong heeft echte Gordon leren kennen

11/01
2010
Wilfried de Jong ontvangt maandag in een nieuwe aflevering van `24 Uur Met’ het veelbesproken RTL-gezicht Gordon. Samen brachten zij in december een etmaal met elkaar door. “Eigenlijk moet ik dus constateren dat je iemand nooit kent. Je dénkt iemand te kennen. Maar je kent iemand niet van televisie“, zegt De Jong in NCRV Gids. Hij wilde Gordon graag spreken. “Waarom neem je die verschrikkelijke Gordon, vroeg men in mijn kennissenkring. Er bestaan heel vaak vooroordelen.“

De Jong heeft bewondering voor Gordon. “In zijn programma Glitter Glamour Gordon, waarin hij al die beroemde `luchtkussende’ mensen ontmoet op de rode loper, gaat hij héél hard door de porseleinkast. Hij durft wel! Dat vind ik een kwaliteit van die jongen.”

Tot de schrik van De Jong kwam Gordon de studio binnen met een hondje. “Na zeven minuten scheet het beest al in de keuken. Ik heb het niet zo op honden en al helemaal niet als het stinkt en als het haren heeft. Gordon had ook nog hondenkleren gekocht, dus die hond kwam met kleertjes binnen. Tótaal over de top. En hij had nog meer pakjes bij zich. Ik kreeg op een gegeven moment een soort modeshow“, schatert De Jong.

24 Uur Met is maandagavond om 20.25 uur te zien op Nederland 3.

Datum: maandag 11 januari 2010, 17:22
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Groningen, Haren

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry