Ski’s online huren voor gebruik op bestemming

11/01
2010
Ook dit seizoen gaan weer vele wintersporters naar de besneeuwde bergen voor hun skivakantie. Voor diegenen die de skiuitrusting huren is er nu de mogelijkheid om vooraf online te huren waarna de uitrusting op de plaats van bestemming klaar staat.

Het is altijd weer passen en meten met de bagage en ook met de ski’s en/ of snowboards. Met vier personen in de auto betekent dit toch al gauw ook vier paar ski’s die mee moeten naar de wintersport. Voor mensen die ski’s en snowboards (willen) huren is er nu een online dienst waar men vooraf de uitrusting kan huren en deze staat dan in de plaats van bestemming gereed voor gebruik voor de afgesproken periode. Dus geen ski’s en/ of snowboards mee in de auto, bus, trein of vliegtuig, maar ‘licht’ reizen. De verhuurdienst wordt aangeboden in maar liefst 14 landen en in meer dan 180 skigebieden met 500 skistations en 800 winkels.

Deze nieuwe service wordt sinds kort aangeboden door Snowrental een onderdeel van touroperator SkiHorizon die accommodaties aanbiedt in meer dan 200 bestemmingen in zeven landen. Om uitrusting (ski’s, skiboards en snowboards, eventueel met schoenen) via Snowrental te kunnen huren is het niet verplicht om een accommodatie bij SkiHorizon te boeken. Er kan dus ook van deze unieke service gebruik worden gemaakt als men ergens anders het verblijft heeft geboekt. SkiHorizon is met deze service gestart na vele vragen van klanten die ter plekke ski’s en snowboards wilden huren.

Zie de nieuwe website van Snowrental voor meer informatie.

Datum: maandag 11 januari 2010, 07:21
Bron: Tourisme Nieuws
Categorie: Algemeen
Tags: Bergen, Limburg, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry