T-Mobile maakt belminuten en sms`jes onbeperkt houdbaar

11/01
2010
DEN HAAG (EZPress) - Vandaag introduceert T-Mobile een nieuw Relax abonnement. Met het nieuwe Relax kan de klant bellen en sms`en uit één bundel en zijn minuten en sms`jes onbeperkt houdbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om Voordeelbundels aan het basisabonnement toe te voegen waarmee bellen, sms`en, internetten of gebruik maken van internationale diensten nog voordeliger is. De Voordeelbundels zijn maandelijks aan en uit te zetten. Hierdoor wordt het in een handomdraai een abonnement op maat.

Hendrik Kasteel, Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland: `Uit onderzoek is gebleken dat een kwart van de Nederlanders niet alle minuten en sms uit de bundel gebruikt. In het nieuwe Relax zijn de belminuten en sms onbeperkt houdbaar. Het is dus ook niet erg als mensen een paar maanden niet zoveel verbruiken. Die minuten en sms`jes blijven gewoon staan, en dat is uniek in de markt. Daarnaast kunnen klanten de Voordeelbundels toevoegen die maandelijks aan- en uitgezet kunnen worden om zo het abonnement helemaal op de persoonlijke wensen en situatie af te stemmen.`

Eenvoud en overzicht

Met deze introductie stopt T-Mobile met de verkoop van MyFaves, Flex en het oude Relax, waarmee T-Mobile haar aanbod van abonnementen stroomlijnt. Naast het nieuwe Relax biedt T-Mobile voor consumenten alleen nog een iPhone abonnement en Voordeelsim.

Meer informatie over en de voorwaarden van T-Mobile Relax is te vinden op

www.t-mobile.nl/relax


//Einde bericht

Bron: T-Mobile

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 11 januari 2010, 10:34
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry