John van den Heuvel terug met tv-serie op SBS 6

10/01
2010
Journalist John van den Heuvel is vanaf zondagavond weer te zien in het programma Das je goed recht op SBS 6. Ook in het derde seizoen springt Van den Heuvel in de bres voor particulieren en ondernemers die verwikkeld zijn in een juridisch conflict. De door Endemol geproduceerde serie wordt gesponsord door rechtsbijstandverzekeraar DAS. “Gespecialiseerde juristen van DAS leg- gen in het programma uit welke rechten de mensen in kwestie hebben“, zegt een woordvoerder van SBS.

In de eerste aflevering van Das je goed recht wordt er onder andere aandacht besteed aan een autodealer die ervan wordt beschuldigd te rommelen met kilometerstanden van tweedehands auto’s. Ook geeft de maker van een verkeerd gerestaureerde grafsteen niet thuis wanneer hij op zijn fout wordt gewezen. Het programma neemt deze zaken onder de loep en helpt de gedupeerden tot een oplossing te komen.

SBS 6 heeft hoge verwachtingen. “Het vorige seizoen werd wekelijks gemiddeld door 1,1 miljoen mensen bekeken“, weet de persvoorlichter.

Das je goed recht is om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Datum: zondag 10 januari 2010, 11:05
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry