All IT Rooms levert computerruimte op aan K5 gemeenten

07/01
2010
RIJSWIJK (EZPress) - ICT wordt binnen de gemeentelijke overheden steeds belangrijker. Na diverse andere gemeentes zoals bijvoorbeeld: Winterswijk, Amsterdam en Pijnacker heeft ook K5 gemeenten All IT Rooms ingeschakeld. Op het gemeentehuis van Bergambacht heeft All IT Rooms de bestaande computerruimte volledig vernieuwd. Een belangrijke voorwaarde van de gemeente was dat de ICT systemen volledig operationeel bleven gedurende de werkzaamheden. All IT Rooms heeft dit volledig waar gemaakt, de computerruimte is eens zo groot geworden, voorzien van een nieuw plafond en onder de bestaande racks is een verhoogde vloer gebouwd. Alle wanden zijn 60 minuten brandwerend gemaakt. Verder is de ruimte voorzien van een professionele downflow airconditioner, UPS en gasblussysteem. Een bijkomend onderwerp was de dat de huidige stroomvoorziening van het gemeentehuis ontoereikend was. All IT Rooms heeft ook de complete stroomverzwaring voor het gemeentehuis gerealiseerd. De nieuwe computerruimte biedt K5 gemeenten de mogelijkheden om haar dienstverlening op ICT gebied de komende jaren fors uit te breiden en te professionaliseren.

Over K5 gemeenten

Sinds 2001 werken vijf gemeenten in de Krimpenerwaard (Bergambacht, Nederlek, Ouderkerk, Schoonhoven en Vlist) nauw samen met de bedoeling onder andere efficiënter en effectiever te werken en de dienstverlening aan de inwoners te verbeteren. De gemeenten zijn zelfstandige organisaties gebleven.

Over All IT Rooms:

All IT Rooms bouwt computerruimtes en datacenters. Wij bouwen nieuwe computerruimtes maar ook de herinrichting, verbouwing of verhuizing van uw huidige computerruimte is bij ons in goede handen.

Wij kunnen u van dienst zijn met : advisering, opstellen van plannen van eisen, het maken van een rapportage over uw computerruimte, begeleiden van aanbestedingen, schrijven van bestekken, bouw van de computerruimte tot en met de service en beheer. All IT Rooms beschikt over alle benodigde kennis op de vele vakgebieden die van belang zijn voor uw computerruimte: bouwkundige voorzieningen, klimaatbeheersing, beveiliging, noodstroom, IT, elektrotechniek, verhoogde vloeren en management. Wij zorgen ervoor dat al deze vakgebieden samensmelten tot een logisch en samenhangend geheel waarin uw eisen en wensen centraal staan.

All IT Rooms beschikt over jarenlange ervaring. Kijk eens op onze website www.allitrooms.com en zie welke organisaties u al zijn voor gegaan.

//Einde bericht

Bron: All IT Rooms

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 7 januari 2010, 14:36
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Bergambacht, Gelderland, Nederlek, Noord-Holland, Ouderkerk, Rijswijk, Schoonhoven, Vlist, Winterswijk, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry