Geld verdienen met gratis iPhone-applicatie

05/01
2010
Consumenten die er zeker van willen zijn niet teveel in de winkel te betalen, kunnen vanaf vandaag gebruik maken van de nieuwe StreepjescodeScanner.nl iPhone applicatie. Met deze gratis applicatie kan men direct een overzicht van prijzen van online aanbieders van een product opvragen, simpelweg door de streepjescode van een product te fotograferen.

De StreepjescodeScanner.nl app werkt met uiteenlopende producten, waaronder cd's, dvd's, elektronica, verzorgingsproducten, hardware, telefoons, keukenapparatuur en nog veel meer. Zelfs de prijzen van populaire parfums kunnen vergeleken worden. De applicatie toont de prijzen van honderden online shops, waaronder bekende namen als Bol.com en Wehkamp.nl. Er kan daarnaast ook direct verder gezocht worden op vergelijksites als Kieskeurig.nl en Beslist.nl. In totaal heeft StreepjescodeScanner.nl al meer dan 6 miljoen prijzen in haar database. Hardware.Info, de initiatiefnemer van StreepjescodeScanner.nl, lanceerde enkele weken geleden al een applicatie voor het vergelijken van computerhardware en elektronicaprijzen. "De reacties waren boven verwachting," aldus Koen Crijns van Hardware.Info. "Binnen een week waren er ruim 10.000 downloads en inmiddels wordt er veelvuldig gebruik van gemaakt. Wij kregen van verschillende gebruikers de vraag om een gelijksoortige applicatie, die ook andere producten als cd's en dvd's kan scannen. Daar geven we nu met StreepjescodeScanner.nl gehoor aan."

Een handige functie van StreepjescodeScanner.nl is de mogelijkheid om een overzicht van online aanbieders direct naar de gebruiker te e-mailen. Wanneer de prijs van een online aanbieder substantieel lager is, kan de consument het product op die manier thuis op zijn gemak online bestellen.

Hoewel StreepjescodeScanner.nl voor de meest uiteenlopende producten gebruikt kan worden, zijn er ook producten waarvoor de iPhone applicatie nog niet werkt. "Supermarktproducten ondersteunen we bijvoorbeeld helaas nog niet," zegt Crijns, "maar de kans is dan ook klein, dat je een fles cola online veel goedkoper vindt."

Datum: dinsdag 5 januari 2010, 00:00
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry