Monuta beste levensverzekeraar 2009

29/12
2009
APELDOORN (EZPress) - Voor het tweede jaar op rij behaalt Monuta de eerste positie in de levenmarkt. Dit blijkt uit onderzoek van IG&H Consulting & Interim. Met een superieure performance op alle thema`s behoudt Monuta haar voorsprong op de markt.

Jaarlijks doet IG&H onderzoek naar de performance van verzekeraars. Het onderzoek is uniek omdat het intermediair zelf uitspraken doet over de verzekeraars waar het mee samenwerkt. Het intermediair vindt dat Monuta kwalitatief hoogwaardige producten en dienstverlening biedt. De hoge mate van gedigitaliseerd verwerken van de polissen en de snelle en adequate houding van de binnendienst wordt zeer hoog gewaardeerd. Het MonutaNet wordt door het intermediair zeer goed beoordeeld. Het is gebruiksvriendelijk en de toegevoegde functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld inzicht in royementsrisico`s, worden als zeer positief ervaren.

`Dit najaar kwam Monuta ook bij het DAK/NVB/NBVA onderzoek als beste uitvaartverzekeraar 2009 uit de bus. Dit is eveneens een jaarlijks onderzoek naar de performance van de verzekeraars in het tussenpersonenkanaal. Als intermediairverzekeraar zijn wij heel blij met de erkenning van het intermediair en de eerste plaats als uitvaartverzekeraar, aldus Jan Willem Baake, directeur Verzekeringen van Monuta. `Natuurlijk gaan wij er het komende jaar alles aan doen om deze mooie positie te behouden. Zo introduceren wij in 2010 een aantal nieuwe producten. Daarnaast blijven wij het intermediair op de hoogte houden van ontwikkelingen in de markt en nieuwe wet- en regelgeving en ondersteunen het intermediair bij de invoering van het BGFO.`

//Einde bericht

Bron: Monuta Holding

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 29 december 2009, 08:19
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Apeldoorn, Gelderland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry