Robert Jensen is kijkers dankbaar

26/12
2009
Robert Jensen is zijn kijkers dankbaar voor de steun die hij van hen heeft gekregen. Dat laat de talkshowhost van RTL 5 weten op zijn website Snafu.nl. Volgens Jensen is zijn praatprogramma in november beter bekeken dan ooit. “Ik wil jullie bedanken voor de support van dit jaar. Ik ben daar heel erg blij mee geweest. We zijn afgelopen november weer begonnen met tv-uitzendingen en ze hebben meer kijkers gehad dan ooit tevoren. Ontzettend bedankt. Ik ben er echt dankbaar voor.”

Ook zijn nieuwe website Snafu.nl loopt volgens Jensen erg goed. “We hebben een droomlancering gehad in november. Het is ongekend hoeveel mensen de website al bezocht hebben en iedere dag weer terugkomen.”

Jensen kijkt uit naar 2010. “Ik kijk heel erg uit naar 2010. Er zitten zeker een aantal verrassingen aan te komen en Snafu.nl gaat natuurlijk gewoon altijd door. Daar gaan we ook een aantal stappen meemaken. Dus nogmaals bedankt. Dat wilde ik even zeggen. En ik kom zeker op nieuwjaarsavond nog terug met iets bijzonders.“

Datum: zaterdag 26 december 2009, 11:32
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry