T-Mobile verlaagt prijzen voor PrePaid internet op de laptop

09/07
2009
DEN HAAG (EZPress) - Met ingang van 14 juli verlaagt T-Mobile de prijzen voor PrePaid mobiel internet op de laptop. Voortaan betaalt een klant, zelfs bij intensief gebruik, nooit meer dan 4,50 euro per dag (voorheen 7,00 euro) en beschikt daarmee over een supersnelle internetverbinding van 3,6 Mb/s. T-Mobile is de enige aanbieder in Nederland die mobiel breedband internet op de laptop aanbiedt zonder abonnement én met een maximum dagelijks bedrag.

Peter Haug, Directeur Consumenten Marketing bij T-Mobile in Nederland: `Niet iedereen maakt dagelijks gebruik van mobiel internet op de laptop. Uit onderzoek blijkt dat onze klanten die gebruik maken van PrePaid internet op de laptop, gemiddeld 7 dagen per maand gebruik maken van deze dienst. Klanten met PrePaid mobiel internet maken hier vooral gebruik van om onderweg en ook op vakantie in Nederland de mail te checken en te internetten. T-Mobile laat zien dat mobiel internet helemaal niet duur hoeft te zijn, ook niet voor mensen die het af en toe willen gebruiken. Bij ons betaal je wat je gebruikt, maar nooit meer dan 4,50 euro per dag.`

Lagere tarieven, hogere snelheden

De prijs per MB wordt verlaagd van 1 euro naar 0,30 euro (incl. BTW) en het dagelijks maximumbedrag wordt verlaagd van 7,00 euro naar 4,50 euro. Tegelijkertijd gaat ook de downloadsnelheid omhoog; mobiel internetten zonder abonnement kan nu met 3,6 Mb/s.

T-Mobile Laptop PrePaid is verkrijgbaar bij de ruim 80 winkels van T-Mobile en onder andere MediaMarkt, the Phone House, Belcompany, Kijkshop en T for Telecom.

Over T-Mobile in Nederland

T-Mobile had in 2008 een jaaromzet van 1,806 miljard euro. T Mobile bedient meer dan 5,235 miljoen klanten in Nederland (per 1 april 2009). T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. In Nederland beschikt T Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpot locaties, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding. T Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld.

//Einde bericht

Bron: T-Mobile

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 9 juli 2009, 08:26
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry