Nieuwe non-food webwinkel voor horeca

17/12
2009
TILBURG (EZPress) - De Kok Horecagroothandel introduceert een speciale webwinkel voor non-food, genaamd NonfoodProfessionals.nl. De webwinkel heeft een zeer uitgebreid non-foodassortiment en is speciaal ontworpen voor vakmensen in de horeca. Het assortiment loopt uiteen van serviezen tot snijplanken en van heteluchtovens tot kurkentrekkers.

Non-food webshop

De Kok levert bestellingen via de nieuwe webshop rechtstreeks uit in heel Nederland. De webwinkel biedt alle gerenommeerde A-merken aan en minstens 1500 van deze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. De website is bedacht en ontwikkeld door professionals uit de horeca en daardoor doelgroepgericht, visueel overzichtelijk en goed doorzoekbaar. De webshop is een aanvulling op de bestaande activiteiten van De Kok Horecagroothandel en relaties kunnen dan ook nog steeds terecht bij de fysieke showroom in Tilburg.

Levering

Wanneer bedrijven of particulieren hun bestelling op werkdagen voor 14.00 uur in de middag plaatsen, is het de volgende werkdag al in huis. De klanten betalen geen bezorgkosten voor bestellingen boven 150 euro. Ook is de eventuele retourzending gratis. Daarnaast worden de producten verpakt in Gastronorm+ dozen en milieuvriendelijke luchtverpakkingen. Iris de Kok, binnen De Kok Horecagroothandel verantwoordelijk voor NonfoodProfessionals.nl: `Niet eerder was er een webshop waar horeca-ondernemers zo eenvoudig non-food kunnen bestellen. Met deze webwinkel bieden we non-food van professionals voor professionals.`

//Einde bericht

Bron: De Kok Horecagroothandel

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 17 december 2009, 14:47
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Noord-Brabant, Tilburg

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry