Anita Witzier presenteert grote zaterdagavondshow

11/12
2009
Anita Witzier gaat op Nederland 1 een grote zaterdagavondshow presenteren. In de nieuwe familieshow `De Leukste Jaren’ komen vanaf zaterdag 16 januari 2010 allerlei gebeurtenissen en liedjes uit de jaren `60, `70, `80 en `90 voorbij. Dat heeft de KRO vrijdag laten weten. Anita Witzier heeft veel zin in de nieuwe show. “Juist de tijd waarin we nu zitten vraagt om gezelligheid en ontspanning. Gelukkig sta ik boven de partijen want ik kan zelf geen keuze maken welke 10 jaar de leukste zijn.“

Per afleveringen vertegenwoordigen twee teams van bekende Nederlanders een tienjarenperiode. Onder leiding van een vaste teamcaptain hopen ze de stemmen van het studiopubliek te winnen, dat via sms bepaalt welk decennium het leukste is. “Het team moet het nieuws achter een krantenkop of foto raden, een quote afmaken en vragen over (nieuws)fragmenten en clips beantwoorden. Ook worden er liedjes uit de jaren gezongen en krijgen de teams vragen over de belangrijkste trends en gebeurtenissen“, vertelt een woordvoerster.

In aflevering één nemen de jaren `70 het op tegen de jaren `90. In aflevering twee volgt de strijd tussen de jaren `60 en de jaren `80.  De winnaars en verliezers strijden tegen elkaar in aflevering drie en vier. Anita Witzier heeft alle decennia meegemaakt. “Ik werd geboren in de jaren zestig, zoende voor het eerst in de jaren 70, kwam in de jaren 80 in tv-land terecht en baarde mijn kinderen in de jaren 90.”

Het is niet voor het eerst dat de KRO groot amusement uitzendt. “De KRO heeft een rijke historie met groot familie amusement. Denk aan de Soundmixshow, de Surpriseshow, de 123 show en ‘Het Gevoel van’. Insteek is dit grote amusement terug te brengen bij de KRO en generaties te verbinden“, aldus de zegsvrouw.

De Leukste Jaren is vanaf 16 januari vier zaterdagen te zien om 20.30 uur op Ned. 1.

Datum: vrijdag 11 december 2009, 16:47
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry