Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag

07/12
2009
Wie ons voor vandaag 10 uur een mailtje stuurde, maakte kans op een prachtige Thrustmaster-pakket, met een totale waarde van bijna € 165,-. In totaal kwamen er 893 mails binnen van mensen die deze prachtprijs graag wilden winnen.

Helaas kan er maar één iemand winnen - en dat is geworden: Arno Westerdijk uit Rheden.

Binnenkort kan Arno een grote doos thuisverwachten met dat uitgebreide Thrustmaster-pakket. Daarin zit allereerst de prachtige Ferrari Wireless Gamepad 430 Scuderia Limited Edition ((t.w.v. € 39,99) voor de pc (ook te gebruiken met een PS3). De grepen van deze gamepad lijkt op de neus van de Ferrari 430 Scuderia, en ook de kleur is geïnspireerd op de wereldberoemde sportauto. Hij beschikt over een optisch stuur met automatische centreerfunctie en over dubbele progressieve triggers, waardoor u in een racegame tegelijkertijd remmen en gasgeven kunt (vooral handig in lastige bochten!). De gamepad is volledig programmeerbaar en heeft intern geheugen. Uniek is ook het genummerde plaatje aan de voorzijde; het gaat tenslotte om een Limited Edition!

Daarnaast wordt hij verblijd met de T-Charge Stand Contactless+ NW (t.w.v. € 39,99), waarmee 2 Wii-afstandsbedieningen tegelijkertijd opgeladen kunnen worden en die tegelijkertijd als houder van de Wii zelf kan dienen. Dat opladen gaat supermakkelijk: leg de afstandsbedieningen gewoon plat op de oplaadcontacten, waarbij eventuele siliconen beschermhoesjes niet eens van de controllers hoeven te worden gehaald! LEDs op de houder geven aan of het opladen nog bezig of al klaar is. Met een volledig opgeladen controller kan meer dan 30 uur gespeeld worden!

Maar er is nóg meer: Arno krijgt ook nog het Thrustmaster Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force gamepad voor de PC (ook te gebruiken voor de PS2) (t.w.v. € 20,-), een Thrustmaster Nomads' Keypad Calculator (t.w.v. € 15,-) en een Thrustmaster T16000M joystick (t.w.v. € 50,-).

Arno, van harte gefeliciteerd!

Datum: maandag 7 december 2009, 00:00
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT
Tags: Gelderland, Rheden

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry