Aansluiting op een Service Provider Fiber Netwerk

04/12
2009
CAPELLE A/D IJSSEL (EZPress) - Op zondag 6 december aanstaande organiseert HCC de Veilig Internetten Dag (www.hccveiliginternettendag.nl). Tijdens de actie kunnen computergebruikers met gratis software hun pc op veiligheid controleren. Ruim 13.000 mensen hebben zich nu al aangemeld. Inschrijven voor Veilig Internetten Dag kan tot en met zondag 6 december.

Veiligheid is een onderwerp dat enorm leeft onder de computergebruiker. Om elke computergebruiker de kans te geven om meer te weten te komen over het onderwerp én om daadwerkelijk de computer te controleren op veiligheid organiseert HCC de Veilig Internetten Dag.

Controle veiligheid pc

De software die tijdens de Veilig Internetten Dag te downloaden is bekijkt onder andere de status en beschikbaarheid van virusscanners en het beveiligingsniveau van het draadloos netwerk. Ook wordt gekeken naar gevoelige opgeslagen bestanden en opgeslagen wachtwoorden. Deelnemers ontvangen aanbevelingen om de pc veiliger te maken.

Inschrijving van start!

Deelname aan de Veilig Internetten Dag is gratis voor leden en niet-leden van HCC. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.hccveiliginternettendag.nl. Zij ontvangen dan voor zondag 6 december een mail met een link naar gratis software en tips over hoe ze hun computer veiliger kunnen maken.

Onder de deelnemers aan deze actie verloot HCC 12 Packard Bell netbooks (elk uur één).

//Einde bericht

Bron: HCC

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 4 december 2009, 14:40
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry