ONM-actrice: `Stop Roek Lips maar in de vriezer’

02/12
2009
ONM-actrice Ilana Rooderkerk (22) zou de netcoördinator van Nederland 3, Roek Lips, graag in de vriezer stoppen. Dat bekent Rooderkerk deze week in Veronica Magazine. “Hij heeft in al zijn wijsheid besloten dat er geen plaats meer is voor ONM, terwijl BNN graag met ons verder wil. Daarover is nu ook een discussie ontstaan, want het is toch wel vreemd dat als een omroep door wil met een programma, een orgaan dat boven die omroep staat, dat kan tegenhouden“, laat Rooderkerk weten.

De beslissing om vanaf mei 2010 te stoppen met ONM, vindt Rooderkerk onbegrijpelijk. “Het is des te vreemder als je bedenkt dat wij met ONM iedere dag 400.000 kijkers trekken en vorig jaar nog vele nieuwe leden hebben geworven voor BNN. Tweede Kamerlid Joop Atsma van het CDA heeft over het stoppen van de serie en de rol van Lips zelfs Kamervragen gesteld. Laat Roek Lips dus maar een tijdje in de vriezer zitten, dan kunnen wij lekker doorgaan met ONM.”

Volgens Lips kijken er te weinig jongeren naar ONM. “Slechts twaalf procent (46.000 kijkers) bestaat uit de groep 13 tot 19-jarigen“, liet hij eerder weten.

BNN laat woensdag weten dat de soap juist wel populair is onder jongeren. “ONM trekt gemiddeld 413.650 kijkers (november 2009), waarvan het grootste deel in de doelgroep 13 tot 19 jaar. De serie staat regelmatig in de top 3 van best bekeken programma’s op uitzendinggemist.nl en is zowel online als via de mobiel te zien.“

Datum: woensdag 2 december 2009, 15:39
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry