Disney XD vanaf 1 januari 2010 in plaats van Jetix

01/12
2009
De nieuwe televisiezender Disney XD zal vanaf 1 januari 2010 Jetix vervangen. Dat heeft The Walt Disney Company dinsdag bekendgemaakt. Het station richt zich op stoere jongens en meiden van 6 tot 14 jaar en zal dagelijks tussen 06.00 en 18.00 uur op het kanaal van Veronica te zien zijn. “Disney XD’s duidelijke positionering in combinatie met het sterke Disney-merk zorgt ervoor dat we veel vertrouwen hebben in de lancering van dit nieuwe kanaal“, zegt Marieke van Heeswijk van Disney.

Van Heeswijk denkt dat het vervangen van Jetix voor Disney XD een goede stap is. “We zien het als een grote kans om Disney XD te introduceren. Jetix heeft al een sterke en solide basis gelegd en met Disney XD kunnen we dit succes verder uitbouwen over alle platformen, waaronder internet en het Disney XD Magazine.”

Het merk is een aanvulling op de huidige Disney portfolio, want naast Disney XD is eerder dit jaar ook Disney Channel geintroduceerd in Nederland en Vlaanderen. “Met de komst van Disney XD worden zowel jongens en meiden van 2 tot 14 jaar en hun familie bereikt. Beide merken maken onderdeel uit van The Walt Disney Company.”

Datum: dinsdag 1 december 2009, 12:52
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry