Roparuntean Flevoland over de finish

22/05
LELYSTAD (EZPress) - Roparunteam Flevoland is op pinkstermaandag veilig over de finish in Rotterdam gekomen. Om 14.12 kwam er een einde aan de estafetteloop die 48 uur geduurd heeft en waarin 8 lopers en 4 fietsers gezamenlijk 536,5 km afgelegd hebben.

Het was een memorabele tocht. Droog waarbij de dreigen buien ons oversloegen. dat zijn we anders gewend. In opperbeste stemming wisselden de lopers elkaar af. Door door de inzet van onze fantastische masseurs konden ze dat ook. Het basiskamp zorgde voor heerlijke maaltijden, en de fietsers en de lopers waren niet stuk te krijgen.

Ondertussen stonden we stil bij die vreselijke ziekte kanker en hoe mooi het is om gezamenlijk geld op te halen om leven toe te voegen aan dagen waar geen dagen meer aan het lever toegevoegd kunnen worden. En hoe mooi het was om dat samen te kunnen doen. Want samen is het toverwoord van deze prestatie.

Binnenkort wordt dit Ropaseizoen afgesloten. De teller staat op € 30.740. Dat is een “all time high” voor ons team. Daarmee staan we aan opgehaald sponsorgeld op plaats 18 van het totaal aan 210 teams Tot slot onze sponsoren, SlooOW als hoofdsponsor, Concern voor werk en Uniepool voor de lopersbusjes Kampstaal voor ons rijdend Ropa-hotel. Een natuurlijk Plus-Postma voor alle boodschappen die nodig zijn en zo waren er nog veel meer. Dankzij hen kunnen we geld bijeen brengen voor het goede doel.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 22 mei 2024, 09:16
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Flevoland, Lelystad, Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry