LIANZHOUFOTO tentoonstelling van start in Lianzhou, China

15/04
LIANZHOU CITY, CHINA (EZPress) - Onlangs is LIANZHOUFOTO van start gegaan in Lianzhou, Qingyuan, Guangdong. Het werd gehost door het Bureau voor Cultuur, Radio, Film en Televisie Toerisme en Sport van de gemeente Qingyuan, het China Photo Agency van Xinhua News Agency en Xinhuanet Co., Ltd., en werd uitgevoerd door het Bureau voor Cultuur, Radio, Film en Televisie Toerisme en Sport van de gemeente Lianzhou en Xinhuanet Guangdong Co., Ltd.

Chen Kaixing, president van de Guangdong-tak van Xinhua News Agency, Duan Zhipu, secretaris van het partijcomité en voorzitter van het China Photo Agency van Xinhua News Agency, Tan Shilong, lid van het Staande Comité van het partijcomité van Qingyuan en minister van de afdeling Propaganda, Su Jindan, locoburgemeester van Qingyuan, Pan Zhenghuan, secretaris van het partijcomité van Lianzhou, Wang Jinsheng, assistent van de president van Xinhuanet en lid van de Politieke Consultatieve Conferentie van de provincie Guangdong, Dai Shaomei, loco-secretaris van het partijcomité van Lianzhou en burgemeester, Moritz Newmuller, internationaal hoofdcurator, en Na Risong, nationaal hoofdcurator, kondigden gezamenlijk de nieuwe start van LIANZHOUFOTO aan.

Pan Zhenghuan, secretaris van het partijcomité van Lianzhou, zei in zijn welkomstwoord dat LIANZHOUFOTO na vijftien jaar van neerslag en transformatie een prestigieus cultureel merk is geworden in de wereld van de fotografie. Steeds meer internationale vrienden, kunstenaars en fotografen uit binnen- en buitenland schenken aandacht aan Lianzhou, betreden Lianzhou en begrijpen Lianzhou, en delen hun creatieve ideeën en artistieke prestaties met de wereld via LIANZHOUFOTO, dat een `venster` heeft geopend voor mensen uit alle lagen van de bevolking om Lianzhou te begrijpen, zowel thuis als in het buitenland.

Su Jindan, locoburgemeester van de stad Qingyuan, zei in zijn toespraak dat Qingyuan een landschapsstad vol vitaliteit is, en Lianzhou, als een subcentrale stad van Qingyuan, altijd een heldere parel is geweest onder de acht county`s en steden in Qingyuan. LIANZHOUFOTO bestaat sinds 2005. Na meer dan tien jaar van verkenning, cultivering, innovatie en ontwikkeling heeft het een internationaal platform opgebouwd voor tweerichtingscommunicatie voor de fotografie-industrie, belangrijke fotografen geïntroduceerd die actief zijn op het voorfront van de internationale fotografie voor de fotografie-industrie in China, en voortdurend een mooi hoofdstuk geschreven in de kunst van de fotografie. Er wordt verwacht dat Qingyuan door het `venster` van LIANZHOUFOTO naar de wereld zal gaan en dat de wereld kennis zal maken met Qingyuan.

Datum: maandag 15 april 2024, 15:00
Bron: EZPress Buitenland
Categorie: Algemeen
Tags: China

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry