Rameder breidt haar invloed als Europees marktleider verder uit naar Zuid-Europa

29/01
LEUTENBERG/MüNCHEN (EZPress) - De Rameder Groep beschikt over 27 online winkels in 28 landen en is hiermee de grootste totaalaanbieder van transportoplossingen op de Europese markt. Door te investeren in Enganches Aragón breidt Rameder haar invloed uit naar Zuid-Europa: Aragón is de markt- en innovatieleider voor transportoplossingen op maat in Spanje, Portugal en Italië.

Dr. David Gabrysch, CEO van de Rameder Groep: “Onze investering in deze Zuid-Europese marktleider is een belangrijke strategische stap in de uitbreiding van onze Europese voetafdruk. Dankzij de innovatieve transportproducten van Enganches Aragón doen we niet alleen onze intrede in de markt in Zuid-Europa, maar vullen we ook ons productaanbod aan met zeer innovatieve transportoplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.”

(b)De Rameder Groep biedt een breed assortiment aan(/b) transportoplossingen voor personenwagens, bedrijfswagens en campers. Door gebruik te maken van de innovatieve producten van de Aragón-merknamen “TowBox” en “TowCar” kunnen klanten snel en eenvoudig het laadvolume van hun voertuig aanzienlijk vergroten. Het belangrijkste verschil met standaard transportoplossingen die op het dak worden gemonteerd, is de handige installatie op de trekhaak. Het verplaatsen van de transportlast van het dak naar de achterkant van het voertuig maakt het in- en uitladen eenvoudiger en verbetert de aerodynamica, met als gevolg een significant lager brandstofverbruik en een groter bereik voor elektrische voertuigen.

“Rameder is het grootste merk in Europa en staat bekend om zijn transportoplossingen van de hoogste kwaliteit. Onze innovatieve transportproducten vormen de perfecte aanvulling op het huidige assortiment van de Groep. We zijn er trots op nu deel uit te maken van deze succesvolle Groep en streven ernaar samen verder te groeien in Europa,” verklaart Fernando Benito Monreal, CEO van Enganches Aragón.

(b)Over Rameder(/b)

De Rameder Groep is de marktleider in Europa op het gebied van trekhaken en transportsystemen. Op www.rameder.nl en in talrijke Europese online winkels in 28 landen verkoopt Rameder een uitgebreid assortiment transportoplossingen en accessoires voor B2B- en B2C-klanten, waaronder trekhaken, fietsendragers, dakkoffers, dakdragers en oplossingen voor transport aan de achterkant van voertuigen. Rameder beschikt over ongeveer 100 eigen montagewerkplaatsen in Europa en is een expert in het professioneel installeren van deze producten. Rameder is in 1996 opgericht als een familiebedrijf en is inmiddels eigendom van het toonaangevende Noorse private-equity-bedrijf FSN Capital Partners. De Groep heeft meer dan 500 werknemers in heel Europa.

(b)Over Enganches Aragón(/b)

Enganches Aragón is opgericht in 1992 en is gevestigd in Zaragoza (Spanje), waar het transportoplossingen voor trekhaken onder de merknamen Enganches Aragón en TowCar ontwikkelt, produceert en verkoopt, waaronder trekhaken, kabelsets, TowBox bagagedragers, fietsendragers, motordragers en skidragers. Het bedrijf is een expert in elektronische oplossingen en biedt ook IT-oplossingen aan zoals “Aragón Visual” – stap-voor-stap installatievideo’s – en augmented reality, waarmee klanten elke geïnstalleerde TowBox op hun voertuig kunnen zien.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 29 januari 2024, 08:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Portugal, Spanje

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry