Frankrijk nu onderdeel van naadloos mobiliteitsnetwerk

01/08
WENEN (EZPress) - Het gebruik van het Europees netwerk wordt nog gemakkelijker nu Frankrijk is opgenomen in het gestroomlijnde tolbetalingssysteem van tolltickets.
Door de aankoop van een enkele tolbox kunnen vakantiegangers voortaan naadloos gebruikmaken van het wegennetwerk in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal – enkele van de populairste vakantiebestemmingen in Europa.

Quentin Couret, managing director van tolltickets, vertelt: ‘Frankrijk vormt een belangrijke mijlpaal in ons streven naar een eersteklas mobiliteitservaring voor onze klanten. Wij geloven dat iedereen recht heeft op mobiliteit en daarom willen we iedereen in Europa een eenvoudige, betrouwbare en betaalbare mobiliteitsoplossing bieden.’

Met een one-stop-shopoplossing voor particuliere en zakelijke gebruikers als overkoepelend alternatief voor bestaande lokale aanbieders maakt tolltickets in Europa de weg vrij voor personenvoertuigen.

(b)Tolbox voor B2B-ecosysteem(/b)
Naast vakantiegangers ervaren ook B2B-ecosystemen, zoals ondernemingen, transportbedrijven en vlootmanagers, het gemak van het éénloketsysteem. Door de toepassing van ultramoderne contactloze toltechnologie is de totaaloplossing van tolltickets ook beschikbaar voor professionele vloten.

(b)Nieuwe webwinkel van tolltickets(/b)
Als aanvulling op zijn tolservices in 15 landen introduceert tolltickets zijn gloednieuwe webwinkel (https://www.tolltickets.com/). Het gebruikersvriendelijke platform met strak design en vereenvoudigde navigatie dient als extra kanaal voor alle tolgerelateerde informatie. Met een paar kliks hebben klanten toegang tot essentiële tolgegevens, wat het plannen van reizen nu gemakkelijker maakt dan ooit. Om een nog betere klantenservice te bieden, heeft tolltickets tevens zijn 24/7 hotline uitgebreid voor 24-uurs ondersteuning.
Ga voor meer informatie naar de website: https://www.tolltickets.com/

tolltickets GmbH is een van de toonaangevende aanbieders van tolservices en tolproducten in Europa. Als ervaren specialist is tolltickets een sterke partner die particuliere en zakelijke klanten via een éénloketsysteem flexibele toloplossingen op maat biedt voor heel Europa.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 1 augustus 2023, 17:43
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Frankrijk, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Wenen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry