Webinars.nu opent webinar studio met TV-kwaliteit

06/12
BLARICUM (EZPress) - Webinars.nu lanceert een webinar studio waar organisaties online talkshows en webinars in TV-kwaliteit kunnen uitzenden of opnemen. Deze studio is volledig aan te passen aan de huisstijl van opdrachtgevers. Geen zorgen over techniek. De professionals van Webinars.nu zorgen voor persoonlijke begeleiding bij elke opdracht.

Webinar platform
Doordat Webinars.nu ook beschikt over een eigen webinar platform wordt het voor opdrachtgevers eenvoudig om een eigen talkshow te organiseren. Alle techniek wordt geregeld waardoor een opdrachtgevers zich op de inhoud kan focussen. Het platform beschikt over alle mogelijke manieren om in contact te komen met de doelgroep.

TV-studio
Webinars.nu heeft voor de bouw van het decor gekozen voor Unbranded. Deze partij is bekend met het bouwen van decors voor grote TV-shows zoals Jinek en Vandaag Inside. Door te kiezen voor 4K-camera’s en de meest moderne techniek is het mogelijk om voor elke organisatie een talkshow te organiseren. Alle technische mogelijkheden van een TV-talkshow maken we bereikbaar voor elke organisatie. Een professionele studio is nu bereikbaar voor iedereen.

De coronatijd voorbij
“Webinars en online talkshows hebben in coronatijd een enorme vlucht genomen. Het was vaak een noodgreep. Met onze webinar studio in Blaricum maken we echt het onderscheid op kwaliteit. Haarscherp beeld en kraakhelder geluid. En bovenal een vloeiend beeld. Bij veel bestaande oplossingen zagen we traag beeld, matige kwaliteit en haperingen in het signaal. Wij doen dat echt anders. We zijn enorm trots op de kwaliteit die we hebben neergezet. Iedereen is welkom om te kijken.” zegt Tijmen Duijzer, mede-oprichter van Webinars.nu.

Bekende opdrachtgevers
De kwaliteit van Webinars.nu is ook opgevallen bij grote namen. Zo mag Webinars.nu onder meer Velux, Mercedes-Benz, Talpa Network, ScaleUp Company en Oticon tot haar klanten rekenen.

//Einde bericht

Bron: Webinars.nu

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 6 december 2022, 07:59
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Blaricum, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry