Lucas de Man opent EuropArtFair 2022

20/09
2022
RAAMSDONKSVEER (EZPress) - Theatermaker en tv-presentator Lucas de Man opent op vrijdag 30 september de EuropArtFair 2022. Op deze internationale kunstbeurs presenteren 100 geballoteerde kunstenaars uit heel Europa en daarbuiten tot en met zondag 2 oktober hun kunst in de Gashouder, Westergas in Amsterdam.

Internationaal aanbod

De Gashouder is met zijn uitstraling van industriële grandeur een prachtige locatie voor dit internationale kunstaanbod. Op de EuropArtFair presenteren circa 100 kunstenaars uit 20 verschillende landen, én een enkele galerie, een scala aan verschillende kunstvormen, van objecten in brons, steen, keramiek en glas, schilderijen, tekeningen, grafiek, tot textiel en fotografie.

Het bijzondere aan deze kunstbeurs is het directe contact met de makers van de kunst. Bezoekers krijgen de ongefilterde verhalen achter de kunstwerken van de kunstenaar zelf te horen. Aangezien de kunstenaars geen commissie betalen aan de organisatie liggen de gemiddelde prijzen een stuk lager dan bij andere professionele kunstbeurzen.

Samenwerking AVROTROS

Dit jaar is de EuropArtFair een samenwerking aangegaan met de AVROTROS. Op de VIP-avond vrijdag 30 september maakt Lucas de Man de winnaar bekend van de AVROTROS MUZE coverwedstrijd. Hij of zij mag ook enkele kunstwerken exposeren op de EuropArtFair 2022. Verder zal er ook een presentatie zijn van alle inzendingen van de wedstrijd.

Tickets via www.europartfair.com/tickets

Datum: dinsdag 20 september 2022, 14:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry