Hypnose tegen stress? Het werkt!

08/07
DEN HAAG (EZPress) - In de wereld van vandaag is stress op het werk de belangrijkste zorg voor de gezondheid van volwassenen. Terwijl stress op korte termijn gunstig kan zijn voor het optimaal functioneren van de mens, kan langdurige stress een chronische vorm aannemen en ernstige schade aan onze mentale en fysieke conditie veroorzaken.

The Global Organization for Stress meldt dat stress de heersende zorg voor de gezondheid van middelbare scholieren en volwassenen is. Naar verluidt ervaart 80% van de volwassenen stress op het werk. Naast werk worden geld, economie, gezinsverantwoordelijkheden, relaties en gezondheid geïdentificeerd als de grootste oorzaken van stress. Op de korte termijn vervult stress een essentiële rol bij het helpen ons aan te passen aan onze omgeving, het stimuleren van alertheid, immuunafweer, levensduur en veerkracht. Integendeel, langdurige stress kan leiden tot angst, prikkelbaarheid, fysieke uitputting en versnelde veroudering.

Volgens onderzoekers, factoren die stress kan triggeren zijn ontelbaar terwijl de vaardigheden om hiermee om te gaan verschillen als het gaat om het beheren van stress. Hypnotherapeut Olga Willemsen wijst erop dat het gebrek aan onderwijs over het omgaan met onze negatieve emoties op school en op het werk een van de meest waarschijnlijke gevolgen is van dergelijke alarmerende statistieken. Zij pleit ook voor een combinatie van hypnotherapie, NLP en Hypno-coaching als zeer effectieve methoden voor stressverlichting. Olga vermeldt dat vanwege onvoldoende publieke bewustwording over de voordelen van hypnose, deze methode lang niet zo wijdverspreid is als andere vormen van psychotherapie.

(b)De meest voorkomende symptomen van stress(/b)

Onderzoek bevestigt dat stress het hele lichaam beïnvloedt en wordt beschreven door een combinatie van geestelijke en lichamelijke gezondheidssymptomen veroorzaakt door verschillende bronnen. Meerdere studies tonen aan dat proefpersonen ondubbelzinnige symptomen zoals prikkelbaarheid, woede, vermoeidheid en lage energie als de meest voorkomende toegeven. Deze symptomen worden ervaren door meer dan 40% van de mensen. Gebrek aan motivatie, angst, zorgen, hoofdpijn, verdriet, en depressie zijn de volgende meest voorkomende symptomen ervaren door meer dan 30%. Velen erkennen ook spijsverteringsproblemen, verlies van eetlust en gewichtsveranderingen, spierspanning en seksuele problemen.

Studies tonen ook aan dat overmatige stress onze cognitieve vermogens beïnvloedt wat resulteert in vergeetachtigheid, en gebrek aan aandacht en focus. Langdurige stress kan chronisch worden en leiden tot angst en depressie, hart-en vaatziekten, auto-immuunziekten en verschillende vormen van kanker. Olga Willemsen vermeldt ook dat het gebrek aan onderwijs over het omgaan met stress en het ontwikkelen van veerkracht, velen zich wenden tot middelenmisbruik.

(b)Behandelingen om stress te verminderen(/b)

Elke vorm van fysieke oefening helpt om stress te verlichten. Farmacologische stress verlichting therapieën variëren van bloeddruk medicatie voor hypertensie tot kalmerende voorgeschreven medicijnen waaraan patiënten afhankelijkheden en verslaving ontwikkelen. Olga Willemsen legt uit dat de meeste psychotherapie die momenteel tegen stress wordt gebruikt, de symptomen en bijwerkingen van stress aanpakken, maar niet de bron ervan. Daarom zijn hun effecten minder langdurig. Dus, de meest voorkomende stress verlichting praktijken variëren van meditatie, yoga, en ademhalingstechnieken tot mindfulness en positieve psychologie.

Integendeel, Olga Willemsens benadering van stressverlichting is geïnspireerd door rapid transformational therapy (RTT) en is uitgebreider en diepgaander. De aanpak omvat een combinatie van methoden zoals hypnotherapie, NLP en Hypnotherapie-coaching. Individuele sessies met cliënten worden gedurende een maand in een opeenvolging overgebracht, waarbij eerst de bron van stress wordt geïdentificeerd, de beperkende overtuigingen van de persoon worden aangepakt en worden weggegooid, waarna nieuwe positieve overtuigingen, houdingen en gewoonten worden ontwikkeld. De combinatie van technieken die Olga in haar praktijk toepast, heeft bewezen zeer effectief te zijn in het helpen van klanten om nieuwe overtuigingen te vormen en gezondere levensstijl keuzes te maken.

(b)Wat maakt hypnotherapie voor stressverlichting zo effectief?(/b)

In de praktijk van Olga Willemsen worden de stressproblemen van de cliënten aangepakt via individuele transformationele hypnotherapie sessies gekoppeld aan coaching. Olga Willemsen bevestigt dat een dergelijke aanpak de meest effectieve methoden combineert en snelle permanente veranderingen in de gezondheid mogelijk maakt. Wat Olgas aanpak uitzonderlijk effectief maakt, is het aanpakken van de onderliggende oorzaak van stress - iemands onderbewuste overtuigingen. Tijdens één-op-één Hypnotherapie-coaching sessies leert Olga haar cliënten over manieren om stress te beheersen en te verminderen.

The New Empowered You practice heeft talloze cliënten geholpen doorbraken in hun behandeling in recordtijd te bereiken en blijvende veranderingen in hun gedrag en mentale houding te creëren. Olga Willemsens unieke transformationele hypnotherapie kader zal u helpen bij het verbeteren van uw mentale en fysieke gezondheid en het verminderen van stress. Boek een gratis online discovery call met Olga Willemsen om onmiddellijk hulp te krijgen.

(b)Over Olga Willemsen, Ph. D.(/b)

Olga Willemsen is een gecertificeerde hypnotherapeut, RTT therapeut en transformationele coach gevestigd in Den Haag. Olga Willemsen is gecertificeerd in neo-Ericksonian hypnose van de Mike Mandel hypnose Academy en combineert haar kennis van neurowetenschappen, psychotherapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren en cognitieve gedragstherapie in haar praktijk. Mevrouw Willemsen is ook lid van de International Association of Counselors and Therapists, die multidisciplinaire methodologieën toepast van holistische beoefenaars met een gemeenschappelijk doel om de mensheid empowerment te geven.In de praktijk van Olga Willemsen zijn hypnotherapie en coaching sessies meertalig en beschikbaar in het Engels, Duits, Russisch en Nederlands. Hypnotherapie praktijk The New Empowered You helpt klanten in het verlichten van stress en angst in verschillende vormen. Olgas Hypnotherapie-coaching methode is effectief in het verlichten van symptomen van burn-out, depressie, slaapstoornissen, trauma, gebrek aan vertrouwen, en zelfsabotage. Olga Willemsen is op verzoek beschikbaar voor een interview.

###

Olga Willemsen

New Empowered You - Transformationele Hypnotherapie Praktijk

www.new-empowered-you.com


Vleugels, Elandstraat 77A

2513 GM Den Haag

Nederland

+31 61 503 09 00

WLG

+31 10 200 13 34

www.wealthleadgen.com

Datum: vrijdag 8 juli 2022, 09:00
Bron: EZPress Gezondheid
Categorie: Wetenschap
Tags: Leiden, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry