‘Labels’ geven ondernemers ultiem inzicht

28/02
ALMERE - AMSTERDAM (EZPress) - Boekhouden is een klus waar geen enkele ondernemer op zit te wachten. Toch moet iedereen er elk jaar weer aan geloven. Een grote cijferbrij, keurig op een rijtje, waar de belastingdienst tevreden over is. Maar hoe duidelijk is die boekhouding voor de ondernemer zelf, wat zijn precies de kosten en opbrengsten voor welk project? Wij stellen je voor: ‘Labels’.

Labels is een nieuw element in het automatische boekhoudprogramma van Jortt b.v. Een primeur in de digitale boekhouding, niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Het automatische boekhoudprogramma van Jortt was al innovatief. Met Labels doet Jortt er een schepje bovenop.

Labels geeft inzicht

Hoe werkt Labels? Eigenlijk precies zoals de naam al zegt. Er is een winst- en verliesrekening, lekker standaard. Maar de kleine(re) ondernemer zegt dat niet zoveel. Die wil graag inzicht in zijn administratie, weten wáár die kosten naartoe gingen, wáár de meeste winst werd gemaakt. Prima signalen voor de rest van het jaar, of voor een planning voor de volgende jaren.

En dat doet Labels dus. Dat innovatieve element in het automatische boekhoudprogramma van Jortt kijkt vanuit een heel andere hoek naar al die cijfers. Precies zoals de ondernemer dat zelf wil. Die regelt zelf in Labels wat hij wil weten.

Sportschool - voorbeeld

Voorbeeldje: de eigenaar van een sportschool met sauna maakt zijn boekhouding in orde. Maar hij wil ook graag weten hoe de inkomsten liggen; hoeveel maandabonnementen, jaarkaarten, promotielessen, saunagebruik en losse inkomsten er zijn. En wil het onderhoud aan zijn apparaten, de salarissen van trainers en de schoonmakers kunnen splitsen. En hoe staat het met de inkomsten van de kleine bar tegenover de kosten? Liever een dranken- en snackautomaat, of toch de barkeeper behouden?

Met Labels kan de sportschooleigenaar precies labelen wat hij maar wil. Gemakkelijk, één keer instellen en de rest gaat automatisch. Zo heeft hij altijd overzicht tot in het kleinste detail. De mogelijkheden van dit slimme programma zijn eindeloos.

Opgelucht achterover leunen

Bij Jortt gaat de boekhouding al lekker automatisch, en nu hoeft er geen administratie meer te worden gevoerd over al die details. De ondernemer kan opgelucht andere belangrijke, en veel leukere taken oppakken. Of tevreden achterover leunen.

Wie met Jortt werkt, weet al hoe eenvoudig automatisch boekhouden gaat. Met dit nieuwe element Labels erbij, worden boekhouding en administratie super eenvoudig. Bij Jortt noemen ze dat: Boekhouden met een Glimlach!

Voor meer informatie over Jortt, ga naar www.jortt.nl.

Over Jortt

Jortt is een softwarebedrijf dat de boekhouding voor kleine bedrijven automatiseert. Onze doelgroep zijn de 1,5 miljoen kleine bedrijven in Nederland. Jortt automatiseert het overgrote deel van de boekhouding en maakt van het boekhouden een positieve, zelfs opwindende ervaring voor gebruikers. Hierdoor wordt boekhouden goedkoper, neemt minder tijd in beslag en wordt beter gedaan dan wanneer mensen de boekhouding doen. Complexe boekhoudkundige zaken zoals de btw-aangifte, het opstellen van de winst- en verliesrekening, het opstellen van de jaarrekening, het doen van de jaarafsluiting en de rapporten voor de inkomstenbelasting of vpb-aangifte zijn volledig geautomatiseerd in Jortt. Mede hierdoor heeft Jortt de Computable Award \\`Beste ICT-leverancier voor het MKB\\` gewonnen. Jortt wordt gebruikt voor meer dan 60.000 administraties. Voor meer informatie over Jortt, ga naar www.jortt.nl.

//einde bericht

Bron: Jortt B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu.

Datum: maandag 28 februari 2022, 10:00
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Almere, Amsterdam, Flevoland, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry