KLM brengt weer Europese reizigers naar de VS

09/11
SCHIPHOL (EZPress) - Vanaf 8 november brengt KLM gevaccineerde Europese reizigers die in het bezit zijn van een negatieve PCR-test weer naar de Verenigde Staten. Het was voor reizigers vanuit de Europese Unie anderhalf jaar lang niet of nauwelijks mogelijk om naar de Verenigde Staten te reizen. Vanaf vandaag kunnen zij weer gebruikmaken van de 64 wekelijkse vluchten naar 11 bestemmingen van KLM.

Alle bestemmingen waar KLM voor het begin van de COVID-19 crisis in de winter direct naar vloog zijn op dit moment weer beschikbaar. Het gaat om Los Angeles, San Francisco, Chicago, Boston, Atlanta, Miami, Las Vegas, New York, Washington, Minneapolis en Houston. Daarnaast biedt KLM met partner Delta Air Lines een nog groter netwerk aan in de Verenigde Staten. Sinds halverwege juni is het ook voor Amerikaanse reizigers weer mogelijk om naar Europa te vliegen.

KLM: hoge hygiënestandaard, flexibele boekingen en hoge klantwaardering

KLM vliegt passagiers op een volledig verantwoorde manier naar hun bestemming. KLM heeft de hoogst mogelijke standaard neergezet in hygiënemaatregelen, zowel voor, tijdens als na de reis, waarvoor onderzoeksbureau APEX de Diamond Status heeft toegekend. Hiermee behoort KLM tot de meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen op het gebied van hygiëne en health safety. Daarnaast biedt KLM haar klanten maximale flexibiliteit bij het boeken, wijzigen of annuleren van de reis. Ook heeft KLM wederom vijf sterren toegekend gekregen van APEX; op basis van beoordelingen van de service en het product door passagiers zelf.

//Einde bericht

Bron: KLM

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 9 november 2021, 07:16
Bron: EZPress Buitenland
Categorie: Algemeen
Tags: Atlanta, Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New York, San Francisco, Verenigde Staten, Washington

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry