Avinty breidt uit met overname app-team

28/09
OLDENZAAL (EZPress) - Zorgsoftware-ontwikkelaar Avinty heeft een team van specialisten in mobiele applicaties (apps) overgenomen. Het gaat om tien professionals die jarenlang specialistische ervaring hebben op het gebied van mobiele applicatieontwikkeling. Het team gaat werken aan nieuwe concepten en innovaties, waarmee de klanten van Avinty ontzorgd worden.

Het ontwikkelen van mobiele applicaties wordt gecentraliseerd in de nieuwe werkmaatschappij Avinty Apps. Met deze toevoeging aan de groep wil het bedrijf een grote stap zetten in de steeds toenemende vraag van klanten naar mobiele applicaties.

Meer tijd voor zorg, minder administratie

Zo hebben de app-specialisten de afgelopen tijd gewerkt aan een app die het ambulante werken van hulpverleners in de Jeugdzorg ondersteunt. De app voor behandelaren van de GGZ is in ontwikkeling. Met de toevoeging van mobiele oplossingen aan haar ecosysteem wil Avinty gebruiksvriendelijke en tijdbesparende zorgsoftware binnen handbereik van de zorgprofessional en de cliënt of patiënt brengen. Dit zal voor gebruikers in de Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, GGZ en Revalidatie significante voordelen opleveren.

Efficiency voor de instelling

Onno Verstegen is CEO van Avinty: “Ons doel is om administratieve lasten in de zorg te verlagen door intuïtieve systemen te bieden die de zorgprofessional ondersteunen. Op deze manier optimaliseren we de hulp van de zorgprofessional aan de cliënt en patiënt. De systemen van Avinty bieden efficiency voor de instelling en zorgen voor meer regie bij de cliënt of patiënt. Door ons ecosysteem waarin we EPD, ECD, planning, eHealth en apps integreren, zorgen we ervoor dat deze oplossingen naadloos in elkaar overlopen en gegevens maar één keer hoeven te worden ingevoerd.`

//Einde bericht

Bron: Avinity

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 28 september 2021, 10:42
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Oldenzaal, Overijssel

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry