Soliton en NewChannel bieden veilige network en remote access oplossingen

24/09
ZOETERMEER (EZPress) - Soliton Systems, een van oorsprong Japanse leverancier van onder meer IT Security oplossingen, stelt NewChannel B.V. aan als haar value-add distributeur in de Benelux. Met deze nieuwe samenwerking komen de innovatieve cybersecurity en communicatie oplossingen van Soliton Systems voor de Nederlandse en Belgische markten beschikbaar via het uitgebreide reseller netwerk van NewChannel. De aanwezigheid van een Nederlands kantoor met zowel commerciële, marketing als technische kennis ondersteunt NewChannel en haar resellers om deze nieuwe samenwerking tot een groot succes te maken.

“De noodzaak om op een veilige manier op afstand te kunnen werken is in de afgelopen bijna twee jaar pijnlijk duidelijk geworden. Niet alleen bleken bedrijven veelal niet voorbereid op deze vraag qua IT-infrastructuur of beleid, maar ook de sinistere wereld van hackers heeft deze ontwikkeling aangegrepen om toegang te krijgen tot bedrijfssystemen en -gegevens”, zegt Raymond Kreefft van NewChannel. “De oplossingen van Soliton Systems voor toegang tot bedrijfsnetwerken en voor werken op afstand zijn gebaseerd op certificaten. De NetAttest EPS bijvoorbeeld is een alles-in-één oplossing met RADIUS, PKI, Certificaat beheer (CA), OneTime Password (OTP) en Tweefactor Authenticatie (2FA). Dat maakt de keuze voor Soliton wel heel logisch en makkelijk, zowel voor resellers als hun klanten.”

Niels Zwinkels, Soliton Sales Manager Europe, vervolgt: “We zien vanuit Soliton de complexiteit van IT infrastructuren en daarmee IT security steeds complexer worden. Met onze preventieve, simpel te managen en simpel in te richten oplossingen helpen wij organisaties om controle terug te krijgen over hun security met betrekking tot network access en remote access. Met de wereldwijde snelle groei van Soliton hebben we onze zinnen nu op de BeNeLux markt gezet en in NewChannel hebben we een distributeur gevonden waarmee we samen met hun partners de BeNeLux markt verder kunnen ontwikkelen en ondersteunen. Daarnaast zullen we actief op zoek gaan naar nieuwe partners om onze gezamenlijke positie te versterken. De oplossingen van Soliton zijn standaard ontwikkeld op basis van het Zero Trust Framework, waarbij veel aandacht is besteed aan het vereenvoudigen van het beheer en het verhogen van gebruiksgemak voor zowel beheerders als eindgebruikers. ”

De oplossingen van Soliton Systems zijn per direct beschikbaar via NewChannel.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 24 september 2021, 10:52
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Zoetermeer, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry