Workshop Mentale Fitheid op de Werkvloer

14/09
2021
ALMERE (EZPress) - Corona maakt het niemand makkelijk. Ook werkgevers niet! Waar de ene medewerker thuiswerken heerlijk vindt, raakt de ander geïsoleerd en depressief en weer een ander kampt met grote vermoeidheidsverschijnselen. Voor veel werkgevers is dit herkenbaar en bovenal: zonder corona zijn die verschillen er dikwijls óók.

Voor werkgevers in Flevoland die met die verschillen om wil gaan en daar handvatten voor nodig heeft organiseert het Flevolandse

samenwerkingsverband GGZ en W&I een informatieve en kosteloze workshop.

Wie graag van andere werkgevers hoort hoe zij die kwetsbaarheden van werknemers te lijf gaan en wat deskundigen adviseren, meld zich aan voor de workshop ‘Mentale Fitheid op de Werkvloer’.

De workshop wordt gehouden op 7 oktober van 10.00 tot 12.00 uur - inclusief lunch - in Buiten Vitaal, Larserpoortweg 50 in Lelystad.

De bijeenkomst is een initiatief van het samenwerkingsverband GGZ – W&I binnen het Regionaal Werkbedrijf Flevoland/FlevolandWerkt waarin GGZ Centraal, Kwintes, gemeenten en UWV samenwerken. Het doel is om meer mensen met een psychische kwetsbaarheid in de arbeidsregio Flevoland aan het werk te helpen en te houden.

Werkgevers kunnen zich aanmelden op website www.flevolandwerkt.info

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 14 september 2021, 11:24
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Almere, Flevoland, Lelystad

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry