Schoonmakend Nederland: Juist daarom is ons keurmerk zo belangrijk

04/08
2021
`S-HERTOGENBOSCH (EZPress) - Voor Schoonmakend Nederland toont de uitkomst van het onderzoek van de Inspectie SZW wederom de toegevoegde waarde aan van het ‘OSB Keurmerk’. Voorzitter Piet Adema: “Ons keurmerk geeft opdrachtgevers juist de zekerheid, dat zij hun schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden bij ondernemingen die zich houden aan de schoonmaak-cao en de Nederlandse wetgeving.”

Helaas constateert de Inspectie jaarlijks mistanden bij de schoonmaak van vakantieparken. Adema betreurt dit, mede omdat dit vaak gebeurt door uitzendbureaus die hiermee het imago van onze sector schaden. Juist nu door Covid-19 de schoonmaaksector op de kaart is gezet en iedereen zich bewust is van het belang van hygiëne en schoonmaak, moet dit soort misstanden voorkomen worden.

Adema wijst daarom nogmaals op de toegevoegde waarde voor opdrachtgevers om de schoonmaak uit te besteden aan leden van Schoonmakend Nederland. Schoonmaak- en glazenwassersbedrijven die lid zijn van Schoonmakend Nederland, werken volgens extra eisen op wettelijke regels. Het OSB-Keurmerk straalt kwaliteit en financiële betrouwbaarheid uit en geeft aan dat deze bedrijven netjes om gaan met dienstverlening, personeel en administratie.

//Einde bericht

Bron: Schoonmakend Nederland

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 4 augustus 2021, 10:58
Bron: EZPress Milieu
Categorie: Natuur en Milieu

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry