Lifecoaching Yoga boerderij te koop Costa Blanca Spanje

02/07
2021
BENIDORM (EZPress) - Mooie rustieke boerderij van 26.000m2 ideaal voor natuurliefhebbers, Yoga, Lifecoaching vakantie of weekenden te oragniseren en met twee landelijke huizen en de mogelijkheid om een derde te maken in een bestaande ruïne van 120m2. Ook is er mogelijkheid voor 20 glampings Safaritenten te plaatsen. Het pand biedt verschillende mogelijkheden, aangezien het kan worden genoten als een gezinswoning in een onvergelijkbare omgeving of kan worden beheerd als een bed & breakfast, met een restaurant, zoals de huidige eigenaren.

Het hoofdgebouw heeft een bruikbare oppervlakte van 235 m2 en ligt op het zuiden, genietend van aangename zonnige ruimtes en een ontspannen vrij uitzicht op de vallei.

Op de begane grond bevindt zich momenteel het grote restaurant met een open keuken (gemakkelijk om te zetten in een woonkamer voor huisvesting), een badkamer, een gastentoilet en vier kamers voor verschillende doeleinden (slaapkamers, in het geval van steeds een thuis).Op deze verdieping vinden we ook verschillende gezellige overdekte en onoverdekte terrassen, tuinen die uitnodigen om te dromen en de grote parkeerplaats.

Op de bovenverdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met een ruime en verzorgde badkamer en een heerlijk privéterras met spectaculair uitzicht op de bergen.

Ongeveer 50 meter van het hoofdgebouw vinden we een houten huis bedekt met steen met een oppervlakte van 65 m2, ideaal om maximaal comfort te bieden aan mogelijke gasten of om het te beheren als toeristische accommodatie. Deze woning heeft een slaapkamer met kleedkamer, badkamer met douche, woonkamer, eetkamer en kitchenette.

Als laatste komen we bij het privé zwembad dat ook weer landelijke uitstraling heeft, dat zich op een zonnig terras tussen de twee huizen bevindt en van waaruit je ook kunt genieten van adembenemende uitzichten. De rest van het perceel is relatief vlak, wat veel gebruiksmogelijkheden biedt. Er is een gebied met terrassen met enkele bomen waar olijf- en amandelbomen kunnen worden geplant.

De omgeving kan niet idyllischer zijn, met uitzicht op de groene bergen van de vallei, zeer dicht bij de bekende Algar rivierfonteinen en dicht bij de prachtige steden Tárbena, Bolulla en Castell de Castells. Een gebied voor liefhebbers van wandelen, mountainbiken, klimmen en buitensporten in het algemeen.

//einde bericht

Bron: Horeca-spanje.com

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu.

Datum: vrijdag 2 juli 2021, 10:00
Bron: EZPress Buitenland
Categorie: Algemeen
Tags: Bergen, Costa, Houten, Huizen, Limburg, Noord-Holland, Spanje, Utrecht

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry