Belsimpel breidt onder internationale merknaam Gomibo uit naar België

18/05
2021
GRONINGEN (EZPress) - Telefoonverkoper Belsimpel heeft onder haar internationale merknaam Gomibo de Belgische website gelanceerd: www.gomibo.be. Hier kunnen Belgische consumenten terecht voor mobiele telefoons, tablets en accessoires.

Het bedrijf was met het Nederlandse merk Belsimpel al bekend in Vlaanderen. Dit merk wordt vervangen door de internationale naam Gomibo waarmee het bedrijf ook zal gaan adverteren in heel België. Jeroen Doorenbos, oprichter van Belsimpel, vertelt dat er veel potentie in de markt zit. “We zien dat ons aanbod in België al jaren goed wordt ontvangen en onze scherpe pricing ook in deze markt opvalt. Met deze naam zetten we in op een forse stijging in ons online marktaandeel in België.” In de toekomst zal ook een Franstalige versie van de site worden toegevoegd om meer te richten op Wallonië.

Gomibo heeft al in 5 landen websites gelanceerd, en in de komende weken verwacht het bedrijf nog 10 andere Gomibo-websites in Europa te lanceren, waaronder in Frankrijk, Italië en Spanje. Gomibo zal in België de merknaam Belsimpel uiteindelijk vervangen.

//Einde bericht

Bron: Belsimpel.nl

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 18 mei 2021, 09:31
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Frankrijk, Groningen, Spanje

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry