Brigitte Daalder gaat Visit Flevoland leiden

08/03
2021
LELYSTAD (EZPress) - Brigitte Daalder-van Merkesteijn is benoemd als directeur-bestuurder van Visit Flevoland. Dat gebeurde met de vaststelling hiervan door het college van Gedeputeerde Staten. Brigitte Daalder start op 1 april als directeur-bestuurder en neemt daarmee het stokje over van Rinkje Tromp.

Visit Flevoland is de destinatiemarketingorganisatie voor de vrijetijdssector van het gebied Flevoland. De vrijetijdssector is voor Flevoland belangrijk qua werkgelegenheid, maar ook qua voorzieningen voor de bewoners van Flevoland. Visit Flevoland werkt samen met partners aan het vergroten van de bekendheid van en het bezoek aan Flevoland. Hiervoor is het merk Flevoland ontwikkeld, gebaseerd op het unieke verhaal van Flevoland, ‘man-made land’. Het DNA van Flevoland wordt met de volgende waarden geduid: slim, aanpakken, met elkaar, durf en ondernemend. Als marketingorganisatie heeft Visit Flevoland ook die waarden in haar karakter.

Brigitte Daalder past bij dat karakter. Niet alleen deed zij jarenlange werkervaring op in commerciële functies en in de publieke sector, ook was zij eigen ondernemer. Brigitte: ’Ik ben ondernemend en zie altijd kansen en creatieve mogelijkheden. Ook als ik in loondienst werk, denk ik als een ondernemer: bij alle ideeën die ik ontwikkel, vraag ik me af of het voor een ondernemer een haalbaar concept is. Iedere euro die uitgegeven wordt, moet terugverdiend worden met hard werken, dat realiseer ik me als geen ander. Een idee kan op papier nog zo mooi zijn, maar als het voor de partners waarmee je werkt om welke reden dan ook niet haalbaar is, zal het nooit een succes worden. Het bundelen van krachten en zo het moois dat Flevoland te bieden heeft verder versterken en naar voren brengen, is iets dat mij goed ligt. Overigens niet alleen extern. Ook binnen het team vind ik het van groot belang dat we allemaal ons steentje evenredig bijdragen en zo met elkaar de schouders er onder zetten.’

De provincie Flevoland is verheugd over de komst van Brigitte Daalder. Gedeputeerde Jop Fackeldey: ‘Het college van Gedeputeerde Staten is erg blij dat Visit Flevoland een waardige opvolger heeft gevonden voor Rinkje Tromp. Ik heb er alle vertrouwen in dat Brigitte het goede werk van Visit Flevoland voort zet.’

De functie van directeur-bestuurder komt vrij, na het aangekondigde vertrek van Rinkje Tromp. Tromp heeft vanaf 2007 gewerkt voor Flevoland, eerst in de functie van teamleider Toerisme Flevoland en sinds 2 jaar in de rol van directeur-bestuurder voor Visit Flevoland B.V.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 8 maart 2021, 22:45
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Flevoland, Leiden, Lelystad, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry