DeBloemist.nl genomineerd voor Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek

03/07
2020
RIJNSBURG (EZPress) - Online bloemenspecialist deBloemist.nl is genomineerd voor de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek. Dit is een jaarlijkse prijs van de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk met als doel duurzaam ondernemen in de streek te belonen.

Duurzame bedrijven in de spotlights

Bedrijven worden beoordeeld op basis van 5 criteria: people, planet, profit, innovatie en het uitdragen van duurzaamheid. De randvoorwaarde is de lokale of regionale impact in de Duin- & Bollenstreek. Het bedrijf met de hoogste score mag zich de Winnaar van de Duurzaamheidsprijs noemen. De finalisten worden op 22 juli bekend gemaakt, de uiteindelijke winnaar op 8 oktober.

Duurzaamheid bij deBloemist.nl

Thomas Clavaux (eigenaar deBloemist): `Bij deBloemist denken we veel na over duurzaam ondernemen. Dit doen we op verschillende gebieden zoals energie, logistiek, verpakkingen, afval en inkoop. Zo maken we voor onze verpakkingen gebruik van duurzame materialen, plannen we transport efficiënt om de uitstoot van uitlaatgassen te beperken, doen we onze inkoop in de directe omgeving bij lokale kwekers en wekken we 90-100% van onze energie op door middel van zonnepanelen. Duurzaamheid is op deze manier helemaal in ons bedrijf verweven.”

//Einde bericht

Bron: deBloemist.nl

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 3 juli 2020, 10:59
Bron: EZPress Milieu
Categorie: Natuur en Milieu
Tags: Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Teylingen, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry