Onze toekomstplannen voor de Toolbox

20/11
Vorige week lanceerden we onze totaal vernieuwde privacy Toolbox en de campagne Fix je privacy. Dit zijn onze plannen voor de komende tijd.

Sinds de coronacrisis is iedereen meer online dan ooit. Dus is het ook belangrijker dan ooit om aandacht te hebben voor online veiligheid en privacy. Op fixjeprivacy.nl geven we vanaf nu tips om veilig te videobellen, bestanden te delen en internetoplichters te herkennen. Ook helpen we je op de website een veilig wachtwoord te maken, privacyinstellingen op je telefoon aan te passen en kan je er vinden waarom softwareupdates belangrijk zijn.

De toolbox is sinds een week live en voor iedereen te bezoeken. Maar nu de website eenmaal bestaat, hebben we natuurlijk nog veel meer plannen. En jij kunt ons daar bij helpen.

Help ons en doneer

Toekomstplannen
Meer tips: er zijn al tientallen tips op de site te vinden, maar we krijgen ook verzoekjes voor nieuwe tips. En we hebben zelf ook zo ons wensenlijstje. De komende tijd blijven we dus tips toevoegen, zoals voor privacyvriendelijke fitnessapps en over de privacyvriendelijkheid van tablets.
Meer toolkits: een nieuw onderdeel van de toolbox zijn de toolkits, waarvoor we experts interviewen die over een specifiek onderwerp meer tips kunnen geven. We willen bijvoorbeeld een toolkit voor ondernemers en een toolkit voor activisten toevoegen.

Laat ons jouw suggestie voor een tip of toolkit weten.

Up to date: natuurlijk is het belangrijk dat de stappenplannen en tools die we aanraden in de toolbox up to date blijven. Dat betekent dat we in de gaten moeten houden welke ontwikkelingen er zijn en de teksten vaak zullen moeten herschrijven.
Speciale nieuwsbrief: we zouden graag een functie willen toevoegen waarin je je kunt abonneren op een nieuwsbrief, die je in 10 weken helpt je privacy te fixen. We maken dan een mail-programma waarin je wekelijks een tip in je mailbox krijgt.

Help meeJij kunt ons helpen om dit waar te maken. We zijn een kleine organisatie, en voor onze inkomsten afhankelijk van donaties en donateurs. Jouw bijdrage maakt dus echt verschil. Je helpt ons het meest met een vaste donatie, bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal, maar ook met een eenmalige donatie zijn we heel blij.

Jouw donatie helpt niet alleen met het waarmaken van onze plannen voor de toolbox, maar ook met de grotere strijd om te zorgen voor scherpere regels en wetgeving op het gebied van privacy. Zo fixen we ook de zaken die je niet met de Toolbox zelf kunt oplossen.

Ja, ik help graag mee!

Datum: vrijdag 20 november 2020, 13:10
Bron: BitsOfFreedom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry