Stewardessen 'stelen' €7000,- van passagier

22/11
2009
Drie stewardessen zijn geschorst omdat ze verdacht worden van het stelen van geld uit de handbagage van een passagier. Het geld werd later terug gevonden verstopt onder een stoel.

De passagier in kwestie beweert dat hij zijn handbagage met VN 200 miljoen dollar (€7.416,-) had opgeborgen tijdens de vlucht van Hanoi naar Dong Hoi, maar toen het vliegtuig landde op de luchthaven van Dong Hoi was het geld verdwenen.

Na een klacht van de passagier in kwestie werd er door de stewardessen gezocht naar het geld terwijl het vliegtuig zijn reis verder voortzette naar Ho Chi Minh City.

Pas toen het vliegtuig lande op het vliegveld HCMC's Tan Son Nhat landde werd het geld teruggevonden onder stoelnummer 4C. Dit was echter niet het stoelnummer van de passagier aldus een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij Vietnam Airlines.

Het geld werd teruggegeven aan de passagier in Dong Hoi en er werd een onderzoek naar het voorval gestart.

De passagier vertelde Vietnam Airlines dat tijdens zijn vlucht naar Dong Hoi de stewardessen continue langs zijn zitplaats zwierven en hij dat achteraf verdacht vond.

In de tussentijd werden drie Vietnamese stewardessen gearresteerd op een Zuid-Koreaanse luchthaven op verdenking van het smokkelen van zwart goud naar Vietnam. De woordvoerder van Vietnam Airlines is in afwachting van bericht van de Zuid-Koreaanse douane alvorens te beslissen welke actie tegen de drie medewerkers zal worden ondernomen.

Datum: zondag 22 november 2009, 11:02
Bron: Around the Globe
Categorie: Algemeen
Tags: Hanoi, Vietnam

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry