Bericht voor vaste donateurs

12/06
Er is iets fout gegaan met de maandelijkse incasso-opdracht. Daarom wordt jouw financiële steun op een ander moment afgeschreven dan je gewend bent.

Wat is er gebeurd?Mogelijk heb je gemerkt dat je donatie vorige maand niet is afgeschreven. Door een fout bij de bank is de incasso niet uitgevoerd. We zijn samen met de bank op zoek geweest naar de oorzaak hiervan en kunnen helaas nu pas de fout herstellen. Binnen enkele dagen zal dus alsnog je donatie voor de maand mei worden afgeschreven.

Wat betekent dit voor jou als vaste donateur?Voor de hoeveelheid steun die we van je krijgen betekent het niets. We schrijven precies datgene af waarvoor jij ons toestemming hebt gegeven.

Wel is het moment van afschrijven veranderd. Dit betekent ook dat er relatief kort op elkaar wordt geïncasseerd. We willen natuurlijk niet dat dat voor jou problemen oplevert. Mocht dat het geval zijn, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

Nogmaals veel dank voor je steun!

Huh‽ Doen jullie aan incasso\'s?Jazeker! Het is voor ons namelijk essentieel om vaste donateurs te hebben: daar kun je organisaties op bouwen, plannen door maken en mee vooruit kijken.

Word vaste donateur!

Datum: vrijdag 12 juni 2020, 17:53
Bron: BitsOfFreedom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry