De veiligheidsoplossingen van Crescent zijn een succes

28/05
2020
LEUVEN (EZPress) - Crescent Integrations, de end-to-end IoT-oplossingsintegrator en Option, de IOT leverancier van technologie en oplossingen; beiden lid van de Crescent Group, onder leiding van Eric Van Zele, publiceren de eerste verkoopresultaten van hun Tech Safety Solutions.

Met tot nu toe meer dan 12.000 verkochte apparaten is de lancering een onmiddellijk succes. De verkopen creëren een bijkomende inkomstenbron met een orderwaarde van iets meer dan 500.000 EUR met bijkomende orders in de pijplijn. De nieuwe technologiemerken van Crescent, Safety Distance & SafeDistance, helpen bedrijven hun werknemers te beschermen door hen eraan te herinneren de veiligheidsafstand van 1,5 meter te respecteren.

‘Met Safety Distance & SafeDistance bieden we een reeks veiligheidsoplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van eindgebruikers’, legt Alain Van den Broeck - CEO van Option - Crescent Solutions uit. ‘Met een productassortiment van objecttags tot badges tot wearables; de integratie van verschillende technologieën BLE / UWB en de mogelijkheid van nabijheidsregistratie via een speciale applicatie; voor elke klant hebben wij de juiste oplossing.

Onze producten worden getest, gevalideerd en geselecteerd door industrieleiders zoals Bringme, ArcelorMittal (België) en GetWireless (VS), Option’s hoofdverdeler voor Noord-Amerika, met

zijn uitgebreide resellernetwerk en een groot aantal partners, waaronder Noord-Amerikaanse netwerkoperators zoals Verizon ; OEM- en VAR-integrators zoals Source Inc.

Momenteel worden de eerste bestellingen geleverd.

Onze klanten zijn grote en kleinere bedrijven van over de hele wereld die actief zijn in de industrie, opslag, de bouw, maar ook in kantooromgevingen.

Om een veilige afstand te bewaren en de veiligheid van werknemers te garanderen, zorgen onze technologieën voor constante onderlinge verbindingen en waarschuwen gebruikers wanneer ze zich in de buurt van een andere gebruiker bevinden; en kan ook gebruikers waarschuwen in gevaarlijke gebieden of rond gevaarlijke apparatuur.

//Einde bericht

Bron: Dynamic Fusion GCV

Datum: donderdag 28 mei 2020, 23:00
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry