Angela, Eric, Gordon en Stacey opnieuw in X Factor

19/11
2009
Angela Groothuizen, Eric van Tijn, Gordon en Stacey Rookhuizen nemen in het voorjaar van 2010 opnieuw plaats in de jury van de populaire RTL 4-show X Factor. “Ik ben er trots op dat deze ervaren mensen weer deel uitmaken van de jury van X Factor“, zegt programma- directeur Erland Galjaard. “Ik kijk met plezier terug op de vorige reeks X Factor en de toegevoegde waarde van de jury- leden; hun expertise op muzikaal vlak, humor en manier van coachen. Never change a winning team.“

In X Factor gaan niet alleen de solisten en zanggroepen, maar ook de vier deskundige juryleden de strijd met elkaar aan. Na de auditierondes krijgen Angela, Eric, Gordon en Stacey ieder een categorie deelnemers onder hun hoede: jongens 15 tot en met 25 jaar, meiden 15 tot en met 25 jaar, solisten ouder dan 25 jaar en zanggroepen. Elk jurylid coacht vanuit zijn eigen achtergrond op geheel eigen wijze de kandidaten om hen zo naar de finale te loodsen.

De inschrijving van X Factor is al enige tijd geleden gestart en op dit moment hebben zich al bijna 10.000 mensen aangemeld. Iedereen die ouder is dan 15 jaar kan zich tot zaterdag 5 december inschrijven. “Begin 2010 barst de strijd weer los en is te zien hoe het deze stars to be vergaat als ze plaatsnemen op de `X’ en aan de kritische jury laten horen wat ze in huis hebben“, aldus een woordvoerster van RTL 4.

De presentatie van X Factor is in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

Datum: donderdag 19 november 2009, 17:31
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry