Vincent Steijger naar salesverdubbelaar Sociofy

14/01
ZEEWOLDE (EZPress) - Met ingang van 1 januari 2020 is Vincent Steijger als CEO begonnen bij het jonge social media marketingbedrijf Sociofy. Sociofy heeft een slim no-cure no-pay salesmodel ontwikkeld voor webwinkels en retailers om met social media meer sales te realiseren.

Sociofy realiseert direct resultaat dankzij online campagnes met vlijmscherpe targeting. “De kunst is om snel de ideale doelgroep vast te stellen”, zegt Vincent Steijger “deze toveren wij vervolgens om in een trouwe vaste clientbase.”

(b)Keiharde sales(/b)

Vincent Steijger heeft zijn marketingsporen onder meer verdiend bij Cymatics in Atlanta, VS, dat met tegen de twee miljoen abonnees/volgers wereldwijd tot de grootste music factories behoort. Steijger: “Amerika loopt flink voorop als het gaat om social media marketing. De focus is niet gericht op leads, maar op keiharde sales. Dat garanderen wij met Sociofy dan ook op no-cure, no-pay basis. Dit doen we door de complete social media funnel uit handen te nemen. Terwijl de sales exponentieel groeien, loopt de webwinkelier met Sociofy geen enkel investeringsrisico en kan zich weer volledig richten op ondernemen.”

Bekijk de video: https://youtu.be/eLfIyOGcqhE

Meer: www.sociofy.nl

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 14 januari 2020, 14:03
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Atlanta, Flevoland, Verenigde Staten, Zeewolde

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry