Geen recht op vergoeding? Wel bij Van Boxtel hoorwinkels!

14/01
2020
WAARDENBURG (EZPress) - PERSBERICHT

Geen recht op vergoeding? Wel bij Van Boxtel hoorwinkels!

Waardenburg, 14 januari 2020

Van Boxtel hoorwinkels startte als één van de eerste in Nederland met de verkoop van hoortoestellen. Dat was in 1955, dit jaar alweer 65 jaar geleden. Om deze bijzondere leeftijd te vieren vergoedt de jubilerende hoorspecialist tijdelijk de kosten die de zorgverzekering niet vergoedt (met uitzondering van het eigen risico).

Al 65 jaar neemt Van Boxtel hoorwinkels de tijd om samen met de klant naar de juiste hooroplossing te zoeken. Het 65-jarig jubileum mag van de hoorspecialist niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom komt Van Boxtel hoorwinkels met een jubileumcadeau in de vorm van een vergoeding. ‘’Wij willen hoorzorg voor iedereen bereikbaar maken, zonder in te leveren op kwaliteit,’’ zegt Paul Vondenhoff, algemeen directeur bij Van Boxtel hoorwinkels. Met de slogan ‘kwaliteit zonder prijskaartje’ trapt Van Boxtel hoorwinkels haar jubileumcampagne af. Een boodschap waarmee wordt onderstreept dat je tijdens deze jubileumactie gewoon profiteert van de persoonlijke aandacht en service.

Categorie hoortoestellen zonder eigen bijdrage

Toestellen binnen de vergoede zorg worden vanuit de zorgverzekering voor 75% vergoed. Het resterende deel, ook wel eigen bijdrage genoemd, moet dan door de klant zelf worden betaald. Tijdens de jubileumcampagne vergoedt Van Boxtel hoorwinkels echter ook de eigen bijdrage. Voor iedereen met recht op vergoeding betekent dat: categorie hoortoestellen (vergoede zorg) zonder eigen bijdrage.

Behoud van vergoeding bij premium toestellen

Premium hoortoestellen zijn de allernieuwste toestellen op de markt. Mensen die kiezen voor een premium toestel, profiteren van meer natuurgetrouwe geluidsbeleving. Gesprekken voeren in grote gezelschappen wordt bijvoorbeeld eenvoudiger met deze toestellen. Toch kiezen veel mensen niet voor een premium toestel, omdat in de meeste gevallen hun recht op vergoeding vanuit de zorgverzekering dan vervalt. ‘’Veel mensen ervaren hierdoor een gevoel van onrechtvaardigheid wanneer zij een premiumtoestel willen. Met onze jubileumactie willen wij dit gevoel wegnemen,’’ aldus Paul Vondenhoff. Van Boxtel hoorwinkels doet dit door een behoud van vergoeding mogelijk te maken voor klanten die een premium toestel kiezen. De gemiddelde vergoeding die een zorgverzekeraar uitkeert bij een categorie toestel keert Van Boxtel nu ook uit op premium toestellen. Dit aanbod geldt ook voor mensen die überhaupt geen recht op vergoeding hebben.

De jubileumactie loopt t/m 29 februari 2020.

Datum: dinsdag 14 januari 2020, 10:00
Bron: EZPress Gezondheid
Categorie: Wetenschap
Tags: Boxtel, Noord-Brabant

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry