Kamperen in luxe safaritent in Europa

19/11
2009
Na een succesvolle proef dit jaar op vier plaatsen met het ’stijlvolle kampeerproduct’ gaat Eurocamp het aantal bestemmingen in 2010 naar 16 uitbreiden. De luxe en stijlvolle safaritenten kunnen voor volgend jaar geboekt worden op campings in Frankrijk, Italië, Spanje en Zwitserland.

`Met je blote voeten in het gras, luisteren naar de stilte van de natuur en genieten van romantische avonden onder de sterren, kortom het echte tentgevoel. Maar mét het comfort van goede houten meubels, comfortabele bedden en een ingerichte keuken met ijskast en al. En op de overdekte veranda staat de tuinset klaar’, aldus de organisatie. De Safaritent van Eurocamp biedt komend zomerseizoen de ultieme kampeerbeleving op zestien verschillende bestemmingen in Frankrijk, Italië, Spanje en Zwitserland. De tent lijkt op een Zuid- Afrikaanse tent en is dankzij de vele extra’s volgens Eurocamp prima als eerste kennismaking met een kampeervakantie.

Met de twee ruime slaapvertrekken met comfortabele bedden, stijlvolle houten meubels, een compleet ingerichte keuken met koelkast en een overdekt terras met meubels kan de beginnende kampeerder het ultieme tentgevoel beleven op een comfortabele, haast luxe manier. Eurocamp merkte dat er vaak over campingvakanties nog een verkeerd beeld heerst. Daarom wilde zij juist dat ultieme tentgevoel benadrukken. Wat kan er nu tippen aan een eigen plekje middenin de natuur. Tel daarbij de goede voorzieningen en de luxe faciliteiten waarvan hun vakantiegangers gebruik  kunnen maken. Volgens Eurocamp wordt een campingvakantie de trend van 2010.

De Eurocamp Safaritent wordt in het voorseizoen aangeboden vanaf  € 44,- per nacht per accommodatie. In het hoogseizoen zijn de prijzen vanaf  € 89,- per nacht per accommodatie.

Voor meer informatie: Eurocamp

Datum: donderdag 19 november 2009, 07:03
Bron: Tourisme Nieuws
Categorie: Algemeen
Tags: Frankrijk, Houten, Spanje, Utrecht, Zwitserland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry