Nieuw bij Sani-Assist; Design MIVA wastafel.

27/11
2019
DEVENTER (EZPress) - Nieuw bij Sani-Assist: MIVA design wastafel !

Fraaie senior of rolstoel wastafels.

Mooie en voordelige wastafel met veilige geïntegreerde handgrepen. Zeer geschikt voor toepassing in senioren woningen en zorgbadkamers.

Voordelen Sani-Assist WP serie.

De wastafels uit de Sani-Assist WP serie zijn voorzien van slimme grepen in en onder de wastafel waardoor gebruikers zich goed kunnen vasthouden. Rolstoelgebruikers kunnen zichzelf naar de wastafel toe trekken.

Het materiaal is geheel vlak en afgerond en voelt daardoor zeer prettig aan. Schoonmaken is eenvoudig.

Past altijd.

De WP-serie voldoet aan de DIN 18040-2 en DIN 18040-2R normen en is afgestemd op alle standaard bouwmaten. De belasting is maar liefst 150 kg. Er zijn modellen van 55 cm tot 100 cm en hoekmodellen.

SANI-ASSIST levert een volledig pakket sanitaire zorghulpmiddelen. Denk daarbij aan hoog-laag baden, douchebrancards, instapbaden, kantelbaden, douchestretchers en aankleedtafels. Je vindt onze producten in ziekenhuizen, revalidatiecentra, thuissituaties, verpleeghuizen, zorginstellingen en kinderdagcentra.

Het uitgangspunt bij al onze producten is het bieden van zoveel mogelijk zelfstandigheid, werkcomfort en veiligheid bij gebruik van de (zorg)badkamer.

Kijk voor meer informatie over deze oplossing op: https://www.sani-assist.nl/miva-rolstoelwastafel/

Datum: woensdag 27 november 2019, 14:00
Bron: EZPress Gezondheid
Categorie: Wetenschap
Tags: Deventer, Overijssel

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry