RoSecure gaat samenwerking aan met EuroPAC

11/10
ROTTERDAM (EZPress) - Beveiligingsbedrijf RoSecure en EuroPAC Alarmcentrale hebben op vrijdag 27 september 2019 een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. De partijen bundelen hun krachten door alarmoplossingen in combinatie met 24/7 professionele alarmopvolging aan te bieden.

EuroPAC Alarmcentrale richt zich alleen op de alarmopvolging vanuit de alarmcentrale. Er is bewust gekozen om geen andere gerelateerde beveiligingsactiviteiten in de onderneming, zoals mobiele surveillance of installatie van beveiligingssystemen op te nemen. RoSecure is een bedrijf dat beveiligingsoplossingen aanbiedt, installeert en onderhoudt.

EuroPAC Alarmcentrale heeft alle middelen in huis om alarmmeldingen snel en vakkundig op te volgen. De samenwerking is dan ook logisch: `Wij vonden in EuroPAC de ideale partner op het gebied van alarmopvolging. EuroPAC is een hypermodern alarmcentrale en ze maken gebruik van de meest geavanceerde technieken. Met deze samenwerking kunnen we altijd onze klanten beter bedienen en voorzien van het beste advies op maat`, aldus Nabil Laghmiri, operationeel manager van RoSecure.

RoSecure

Het Rotterdamse BORG-gecertificeerde beveiligingsbedrijf is in april 2017 opgericht en biedt innovatieve beveiligingsoplossingen aan de zakelijke markt. Er wordt enkel met producten van hoogwaardige kwaliteit gewerkt. Alle monteurs beschikken over de benodigde papieren om de werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. RoSecure voorziet haar klanten van adviezen en oplossingen waarmee de klant zich veilig voelt en jaren verder kan.

EuroPAC

EuroPAC Alarmcentrale is sinds 2004 operationeel als particuliere alarmcentrale en heeft daartoe een Ministeriƫle vergunning gekregen onder nummer PAC 105. De aan deze regelgevingen gekoppelde inspecties worden binnen EuroPAC Alarmcentrale uitgevoerd door De KIWA op zowel operationeel, uitvoerend, bouwtechnisch en procedureel gebied. EuroPAC is gecertificeerd

conform de EN50518, ISO 9001:2015 en ISO 27001.

//Einde bericht

Bron: RoSecure

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 11 oktober 2019, 09:53
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry