Koop nu je kaartje voor de Big Brother Awards 2019

09/10
Tijdens deze avond onderzoeken we hoe het is gesteld met ons recht op privacy in Nederland. We voelen de grootste privacyschenders van het afgelopen jaar aan de tand en vieren het twintigjarig bestaan van Bits of Freedom.

De awardshow vindt dit jaar plaats op 29 november in Tivoli Vredenburg, Utrecht. De presentatie is in handen van Roel Maalderink, de rest van het programma maken we binnenkort bekend. De avond begint om 20:00 uur en na afloop kan je met ons napraten aan de bar, of dansen like nobody\'s watching op de dansvloer.

Hier moet je natuurlijk bij zijn! Koop snel een kaartje via de website van de Big Brother Awards:

Koop hier je kaartje voor de Big Brother Awards

Tijdens de Big Brother Awards vragen we aandacht voor personen, bedrijven en overheden die grove inbreuken hebben gemaakt op de privacy en vrijheid van burgers. Het publiek nomineert kandidaten voor de Publieksprijs en bepaalt wie de grootste privacyschender wordt. Een vakjury reikt de Expertprijs uit.

Nomineer nu de grootste privacyschender voor de Publieksprijs

Maar we hebben ook aandacht voor positieve ontwikkelingen. Bits of Freedom reikt de Felipe Rodriguez Award uit aan een persoon die een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan het beschermen van onze rechten. Felipe Rodriguez was één van de oprichters van XS4ALL en De Digitale Stad en grondlegger van de digitale burgerrechtenbeweging in Nederland. We hopen dat zijn voorbeeld anderen inspireert.

Op de hoogte blijven? Op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen rond de Big Brother Awards? Dan sturen we je een update als we meer weten over de nominaties en het programma:

.mailpoet_hp_email_label{display:none;}#mailpoet_form_18 .mailpoet_form { }
#mailpoet_form_18 .mailpoet_paragraph { line-height: 20px; }
#mailpoet_form_18 .mailpoet_segment_label, #mailpoet_form_18 .mailpoet_text_label, #mailpoet_form_18 .mailpoet_textarea_label, #mailpoet_form_18 .mailpoet_select_label, #mailpoet_form_18 .mailpoet_radio_label, #mailpoet_form_18 .mailpoet_checkbox_label, #mailpoet_form_18 .mailpoet_list_label, #mailpoet_form_18 .mailpoet_date_label { display: block; font-weight: bold; }
#mailpoet_form_18 .mailpoet_text, #mailpoet_form_18 .mailpoet_textarea, #mailpoet_form_18 .mailpoet_select, #mailpoet_form_18 .mailpoet_date_month, #mailpoet_form_18 .mailpoet_date_day, #mailpoet_form_18 .mailpoet_date_year, #mailpoet_form_18 .mailpoet_date { display: block; }
#mailpoet_form_18 .mailpoet_text, #mailpoet_form_18 .mailpoet_textarea { width: 200px; }
#mailpoet_form_18 .mailpoet_checkbox { }
#mailpoet_form_18 .mailpoet_submit input { }
#mailpoet_form_18 .mailpoet_divider { }
#mailpoet_form_18 .mailpoet_message { }
#mailpoet_form_18 .mailpoet_validate_success { font-weight: 600; color: #468847; }
#mailpoet_form_18 .mailpoet_validate_error { color: #b94a48; }
#mailpoet_form_18 .mailpoet_form_loading { width: 30px; text-align: center; line-height: normal; }
#mailpoet_form_18 .mailpoet_form_loading > span { width: 5px; height: 5px; background-color: #5b5b5b; }

Laat dit veld leegE-mail *

Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

Datum: woensdag 9 oktober 2019, 09:27
Bron: BitsOfFreedom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry