Eaton introduceert stijlvolle Protection Box voor thuis en op kantoor

27/09
2019
EINDHOVEN (EZPress) - Overspanningsbeveiliging volgens NEN 61643-11, gekoppelde apparatuur tot maximaal €50.000 verzekerd*

Zaltbommel, 26 september 2019– Powermanagementbedrijf Eaton introduceert vandaag de stijlvolle Protection Box, die waardevolle apparatuur beschermt tegen overspanning. De Eaton Protection Box biedt hoogwaardige beveiliging tegen indirecte spanningspieken door blikseminslag of netspanningsfluctuaties. Als extra zekerheid is apparatuur die is aangesloten op de Protection Box via Eaton verzekerd tot maximaal 50.000 euro* per incident. De Protection Box heeft een nieuw en fris design en hoeft daardoor in een huiselijke of zakelijke omgeving niet meer weggewerkt te worden.

De waarde van apparatuur die via stekkerdozen wordt gevoed, kan flink oplopen. Televisies, computerapparatuur, tablets, telefoons en andere apparatuur kunnen bij overspanning ernstig beschadigd raken. Een blikseminslag of een schakelfout in het elektriciteitsnet kan zo tot een grote schadepost leiden. Met hoogwaardige beveiliging volgens NEN 61643-11 is apparatuur die via de Protection Box met het elektriciteitsnet verbonden is, tegen de meest voorkomende incidenten beschermd.

De veilige stekkerdozen zijn verkrijgbaar met 6 of 8 stopcontacten en optioneel een beveiligde telefoonverbinding en 2 USB-poorten. Ook is er een enkelvoudige Protection Box die als veilige tussenstekker dient. De Protection Box kan ook tegen de wand gemonteerd worden. De aan-uitschakelaar is verdiept om te voorkomen dat de spanning per ongeluk aan- of afgeschakeld wordt.

*De hoogte van het verzekerde bedrag voor aangesloten apparatuur is afhankelijk van het type Protection Box en is alleen geldig in de EU landen en Noorwegen.

//Einde bericht

Bron: Eaton Nederland

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 27 september 2019, 10:39
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Eindhoven, Gelderland, Leiden, Noord-Brabant, Noorwegen, Zaltbommel, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry