In je agenda: de Big Brother Awards 2019

28/08
De datum en de locatie van Bits of Freedom’s Big Brother Awards zijn bekend. En je kunt vanaf nu de grofste privacyschenders van dit jaar nomineren!

29 november in Tivoli in UtrechtZet het meteen in je agenda: op de avond van 29 november zijn er weer Big Brother Awards. Het is de jaarlijkse avond waarop Bits of Freedom, samen met jou als bezoeker of kijker, beoordeelt hoe het er voor staat met het recht op privacy in Nederland. Dit jaar vindt de awardshow plaats in Tivoli in hartje Utrecht!

Nomineer je publieksprijskandidaatVeel moet nog worden vormgegeven, van het programma tot aan de huisstijl. Maar alle bekende elementen van Big Brother Awards zullen deel uitmaken van de avond. De Felipe Rodriguez Award gaat naar een persoon die een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan het beschermen van onze rechten. Een vakjury reikt de Expertprijs uit. En natuurlijk is er ook de Publieksprijs. Het publiek – jij! – nomineert kandidaten voor de prijs én bepaalt wie de grofste privacyschender van het afgelopen jaar wordt.

Nomineren kan hier. Nu!

Niets missen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Datum: woensdag 28 augustus 2019, 10:59
Bron: BitsOfFreedom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry