Belcentrale en Multivlaai gaan samenwerking aan

19/07
2019
ROTTERDAM (EZPress) - Belcentrale heeft afspraken gemaakt met MultiVlaai voor het leveren van diensten op het gebied van telefonie, pin en andere ICT-diensten.

Na een persoonlijk gesprek en inventarisatie van de huidige stand van zaken op locatie, wordt er een voorstel op maat gemaakt. Bovendien biedt de nieuwe aanbieder mogelijkheden voor installatie en service van telefonie, internet, pin en alarmsystemen. Belcentrale biedt deze totaaloplossing tegen aantrekkelijke tarieven wanneer meerdere ondernemers zich bij Belcentrale aansluiten.

Sinds kort richt Belcentrale zich op gehele formules volgens het ‘united consumers’ principe. Hoe meer franchisenemers zich aansluiten, hoe meer korting voor de formule. Er wordt een totaaloplossing aangeboden waarbij de behoefte van de franchisenemer wordt vervuld. Met de komst van Channel Manager Assie Licher hebben de ondernemers één vast aanspreekpunt. Formules zoals Big Bread Kitchen, Hubo en Multimate zijn al voorgegaan.

Meer informatie over franchiseoplossingen vindt u op de website van Belcentrale.

MultiVlaai

MultiVlaai is een gedegen en professionele franchiseorganisatie met ruim 90 vestigingen. Deze winkels zijn eigendom van actieve, zelfstandige ondernemers die, als franchisenemer, gebruikmaken van de succesformule die MultiVlaai in meer dan 30 jaar is geworden.

Belcentrale

Belcentrale is dé vertrouwde MKB-leverancier voor alle niet-bedrijfsspecifieke telecom- en IT-diensten. Anders dan grote telecompartijen biedt Belcentrale altijd een persoonlijk benadering en betere on-site service. Loyaliteit wordt beloond met grote kortingen op installatie, onderhoud en hardware.

Datum: vrijdag 19 juli 2019, 14:00
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry